Brentford vs Manchester United bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Manchester United förbereder sig för att möta Brentford i Premier League. Brentford är placerade på plats 10 i Premier League med 20 poäng efter 16 spelade omgångar. The Red Devils ligger på plats 5 i tabellen med 27 poäng efter 16 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Brentford. De skulle dock kunna skrälla mot Manchester United.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Manchester United i Premier League

  • I 7 av de senaste 9 matcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har släppte in i 11 av de senaste 12 matcherna
  • Brentford har inte förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
  • Brentford har inte vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
  • Manchester United har gjort mål i de senaste 17 borta matcherna i rad
  • Manchester United har inte förlorat de senaste 6 matcherna i rad
  • Manchester United har vinst 3 av 4 av deras senaste matcher

 

Form: Brentford mot Manchester United

Brentford letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Brentford som hållit sin nivå. När man tittar på Brentford’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Tottenham tog de en vinst med 2-0, följt av ett oavgjort resultat, (2-2) mot Leeds. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 2-1 förlust mot Watford.

Svårslagna The Red Devils

The Red Devils hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man är obesegrade de senaste sex matcherna och har den senaste tiden besegrat Crystal Palace, följt av ett oavgjort resultat mot Young Boys i Champions League. Senast blev det vinst mot Norwich med 1-0.

Eftersom Manchester United både är bookmakarnas favorit till odds 1.87 och har starkare prestationer på sistone än vad Brentford har visat upp, verkar The Red Devils vara det naturliga valet.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Brentford och Manchester United för närvarande i 7 poäng och 5 placeringar. Manchester United kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Brentford på tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Brentford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Brentford och Manchester United kommer att sluta.

Skytteligan

Ivan Toney är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Brentford kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Manchester United ställa hoppet till Cristiano Ronaldo att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.