Norwich vs Aston Villa bästa odds och matchtips

Norwich kommer att spela mot Aston Villa i omgång 17 av Premier League vid Carrow Road kommande tisdag. Efter 16 spelade matcher är Norwich rankade som nummer 20 i Premier League med 10 poäng. Det ger en skillnad på 9 poäng till Aston Villa, som ligger på plats 13 i tabellen med 19 poäng. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norwich. De skulle dock kunna skrälla mot Aston Villa.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Aston Villa i Premier League.

 • Norwich har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste matcher
 • Norwich har släppte in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Aston Villa har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Aston Villa har släppte in i 9 av de senaste 10 matcherna
 • Aston Villa har förlorade 6 av 8 av deras senaste borta matcher
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Aston Villa har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Norwich har inte vunnit 10 av de 12 senaste matcherna mot Aston Villa
 • Norwich har förlorade 6 av de 7 senaste matcherna mot Aston Villa
 • I 7 av de senaste 9 Norwichs matcher mot Aston Villa var antalet av mål under 3.5
 • Norwich har släppte in i 9 av de senaste 11 matcherna mot Aston Villa
 • I 3 av de senaste 4 Norwichs matcher mot Aston Villa var antalet av mål under 2.5

Form: Norwich mot Aston Villa

Norwich hoppas att komma tillbaka

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Bara ett enda poäng har Norwich lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Newcastle, innan de blev besegrade av Tottenham med 3-0. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Manchester United vann med 1-0.

Aston Villa håller målet i sikte

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Aston Villa eftersom de håller sin nivå. Aston Villa har endast mäktat med en vinst den senaste tiden, en vinst som kom mot Leicester. Innan dess förlorade man mot Manchester City och senast blev det åter förlust mot serieledarna Liverpool.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Aston Villa är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.33.

Norwich vs Aston Villa Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 26 december 2019, och Aston Villa gick därifrån med en 1-0-seger. Norwich tar sig an Aston Villa med 2-1-7 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcher mellan Norwich och Aston Villa. Båda lagen gör mål gav utdelning 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Aston Villa för närvarande i 9 poäng och 7 placeringar. The Villans kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Aston Villa kommer att sluta.

Skytteligan

Teemu Pukki är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Norwich kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Aston Villa ställa hoppet till Ollie Watkins att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.