Brentford vs Norwich bästa odds och matchtips

Brentford är favorittippade kommande lördag mot Norwich i Premier League. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet på Brentford Community Stadium. Brentford är placerade på plats tolv i Premier League med tolv poäng efter tio spelade omgångar. Norwich ligger på plats 20 i tabellen med två poäng efter tio spelade matcher. Brentford är omskakade efter flera raka förluster i Premier League. Deras kommande möte mot Norwich ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Norwich

  • Brentford har förlorat de senaste tre matcherna i rad;
  • Brentford vann inte de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Brentford släppte in i sju av de senaste nio matcherna;
  • Brentford nätade i sex av de senaste åtta matcherna.
  • Norwich vann inte de senaste 20 matcherna i rad;
  • Norwich vann inte de senaste 17 matcherna i rad på bortaplan;
  • Norwich har förlorat i tio av de senaste elva matcherna på bortaplan;
  • Norwich släppte in i 18 av de senaste 20 matcherna.

Form: Brentford mot Norwich

Brentford hoppas att komma tillbaka

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Brentford eftersom de håller sin nivå. Brentford har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Leicester med 2-1 innan de vann med 2-1 mot Stoke. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 3-1 mot Burnley.

Norwich ett lag i kris

Norwich tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig.  Man har bara lyckats ta två poäng på hela säsongen där ett av dem har kommit mot Brighton där det blev 0-0- Därefter blev de totalt överkörda av Chelsea och förlorade med hela 7-0. Senast med blev en 2-1 förlust mot Leeds.

Eftersom Brentford både är bookmakarnas favorit till odds 1.62 och har starkare prestationer på sistone än vad Norwich har visat upp, verkar Brentford vara det naturliga valet.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen tio poäng. Även om Norwich inte kommer att ha någon att ta sig förbi Brentford i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Brentford, som nu är nummer tolv med tolv poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ivan Toney. Han är toppskytt för Brentford, för närvarande på två mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i en av deras sex senaste matcher. 

Norwich kommer att hoppas att Andrew Omobamidele hittar nätet igen. Han är den enda målgöraren den senaste tiden.