Brentford vs Watford bästa odds och matchtips

Brentford tar sig an Watford för en spännande match i Premier League på fredag på Brentford Community Stadium. På plats nummer 12 i Premier League har Brentford spelat ihop 17 poäng efter 15 matcher. Med 13 poäng befinner sig Watford på plats 17 i tabellen med 15 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Brentford och Watford i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Watford i Premier League

  • Brentford släppte in i 11 av de senaste 13 matcher;
  • Brentford nätade i 9 av de senaste 11 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Brentfords senaste 5 av 7 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Brentfords senaste 5 av 7 matcher.
  • Watford har förlorat de senaste 3 matcherna i rad;
  • Watford har förlorat i 5 av de senaste 6 matcher;
  • Watford släppte in de senaste 25 matcherna i rad;
  • Watford släppte in de senaste 15 matcherna i rad på bortaplan.

Form: Brentford mot Watford

Brentford har problem att hitta bra resultat

Brentford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Det har varit en händelserik tid för Brentford de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Everton med 1-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 2-0 förlust mot Tottenham. Deras senaste match, där man tog sig an Leeds gav ett oavgjort resultat (2-2).

Watford formkurva pekar nedåt

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford kommer till matchen med tre raka förluster i ryggen, dock mot topplag. Först förlorade man mot Leicester med 4-2, följt av 2-1 mot Chelsea. Senast blev det 3-1 förlust mot Manchester C.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Brentford är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.10.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Brentford och Watford för närvarande i 4 poäng och 5 placeringar. Brentford kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford kommande fredag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Brentford och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ivan Toney. Han är toppskytt för Brentford, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher. 

Watford kommer att hoppas att Emmanuel Dennis hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.