Champions League: Bästa tipsen inför omgång 6

RB Leipzig – Manchester City

RB Leipzig gör sin första match ikväll utan managern Jesse Marsch som sparkats efter en serie dåliga resultat. Tyskarna ligger på elfte plats i Bundesliga och är redan utslagna ur Champions League, även om de kan fortsätta sin kampanj i Europa League genom att sluta på tredje plats i gruppen.

Pep Guardiola förväntas rotera startelvan inför denna match men City har fortfarande nog med kvalité på bänken för att mäta sig med Leipzigs bästa. En bortaseger för nästan två gånger pengarna är så generöst det bara kan bli när det kommer till City, men vi trissar upp priset ytterligare genom att spela på mål.

Med tanke på att det första mötet mellan de här lagen producerade 9 mål så kan det låta kontraproduktivt att spela på under snarare än över. Men så länge City inte förlorar ikväll så är gruppsegern säkrad – därför tror jag Peps mannar kommer spela försiktigare än vanligtvis och inte ge några chanser.

Tips: Man City vinner och under 4.5 mål @2.38

AC Milan – Liverpool

Milan ligger på tredje plats i gruppen endast 1 poäng efter Porto och kommer ha allt att spela för när man tar emot Liverpool på San Siro ikväll. Klopps mannar är redan garanterade en gruppseger och förväntas rotera truppen efter ett intensivt spelschema de senaste veckorna.

Zlatan Ibrahimovic vilade i senaste matchen mot Salernitana och kommer vara en nyckel om italienarna ska plocka poäng ikväll. Svensken har så här långt nätat 6 gånger i 9 matcher i Serie A och oddsen för att 40-åringen gör sitt första mål i Champions League för denna säsong ligger på 2.0.

Ryggar vi Luckys boostade dubbel med en hemmaseger och ett Zlatanmål i matchen kan vi få nästan fyra gånger pengarna, vilket låter alldeles för generöst för att inte nappa på med tanke på hur matchbilden ser ut.

Tips: Milan vinner och Zlatan gör mål i matchen @3.85

Zenit – Chelsea

Chelsea är favorittippade att säkra gruppspelsegern med en bortavinst mot Zenit St Petersburg på onsdag. Ryssarna är garanterade en tredje plats i gruppen och fortsatt spel i Europa League och har därför bara stolthet att spela för.

Ett viktigt ligamöte mot Dynamo Moskva väntar på söndag, därför blir jag inte förvånad om vi ser Sergei Semak rotera startelvan litegrann inför mötet mot Chelsea.

Thomas Touchels mannar förlorade med 3–2 mot West Ham i helgen men har annars varit stabila bakåt denna säsong. I Champions League har man bara släppt in ett enda mål, därför tippar jag att man nollar sin motståndare med en kontrollerad insats.

Tips: Chelsea vinner med noll insläppta mål @2.55

Posted in Okategoriserade