Brighton vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Både The Seagulls och Crystal Palace kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Premier League. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Premier League. Brighton är placerade på plats 9 i Premier League med 27 poäng efter 19 spelade omgångar. The Eagles ligger på plats 11 i tabellen med 23 poäng efter 19 spelade matcher. The Seagulls går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Brighton vs Crystal Palace i Premier League

 • Brighton har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste matcher
 • Brighton har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Brighton gjorde mål i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Crystal Palace har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna
 • Crystal Palace förlorade de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Crystal Palace har inte vunnit 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har gjorde inte mål i de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Crystal Palace har gjorde mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • I 7 av de senaste 8 matcherna Brighton har spelat mot Crystal Palace har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 6 Brightons matcher mot Crystal Palace var antalet av mål under 3.5
 • Brighton har släppt in i de senaste 8 matcherna mot Crystal Palace i rad
 • Brighton har inte vunnit de senaste 5 matcherna mot Crystal Palace i rad
 • Brighton gjorde mål i 7 av de senaste 8 matcherna mot Crystal Palace

Form: Brighton mot Crystal Palace

Brighton kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Brighton de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Brighton kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Chelsea. Efter det besegrade de Everton med 3-2, och fick sedan dela på poängen i mötet med West Brom som slutade 1-1.
 

Crystal Palace håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Crystal Palace de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Crystal Palace kommer till matchen med två vinster på de tre senaste. Man besegrade Norwich och Millwall och förlorade mot West Ham United.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Brighton är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.08.

Brighton vs Crystal Palace Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Brighton & Crystal Palace spelades 27 september 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Brighton går in i matchen mot Crystal Palace med 2-4-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 9 matcher mellan Brighton och Crystal Palace. Båda lagen gör mål gav utdelning 7 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Brighton och Crystal Palace för närvarande i 4 poäng och 2 placeringar. Brighton kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Crystal Palace på fredag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Crystal Palace är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Brighton och Crystal Palace kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Neal Maupay. Han är toppskytt för Brighton, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher. 

The Eagles kommer att hoppas att Conor Gallagher hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.