Sassuolo vs Verona bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Sassuolo och Verona en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Serie A. Sassuolo ligger på plats 9 i Serie A med 28 poäng efter att ha spelat 21 matcher. Avståndet till Verona är 1 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 12 i tabellen efter 21 omgångar. Sassuolo kommer att försöka öka gapet i tabellen ytterligare mot Verona när de möts i Serie A på söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Sassuolo vs Verona i Serie A

 • I 13 av de senaste 14 matcherna Sassuolo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sassuolo har släppt in i de senaste 14 matcherna i rad
 • Sassuolo har gjorde mål i 15 av de senaste 16 matcherna
 • Sassuolo har inte förlorat 7 av 8 av deras senaste matcher
 • I 12 av de senaste 14 matcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
 • Hellas Verona har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste bortamatcher
 • Hellas Verona har gjorde mål i 16 av de senaste 18 matcherna
 • Sassuolo har gjorde mål i 11 av de senaste 12 matcherna mot Hellas Verona
 • Sassuolo har inte förlorat 8 av de 9 senaste matcherna mot Hellas Verona
 • Sassuolo har vinst 5 av de 6 senaste matcherna mot Hellas Verona
 • I 3 av de senaste 4 Sassuolos matcher mot Hellas Verona var antalet av mål över 4.5
 • I 3 av de senaste 4 Sassuolos matcher mot Hellas Verona var antalet av mål över 3.5

Form: Sassuolo mot Verona

Sassuolo kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Sassuolo eftersom de håller sin nivå. När man tittar på Sassuolo’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Bologna tog de en vinst med 3-0, följt av ett oavgjort resultat, (1-1) mot Genoa. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 5-1-förlust mot Empoli.

Verona har problem att hitta bra resultat

Verona tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Verona kommer till matchen med blandade resultat bakom sig. Först spelade man oavgjort mot Fiorentina följt av en seger mot Spezia. Senast blev det en 2-1 förlust mot Salernitana.

Eftersom Sassuolo både är bookmakarnas favorit till odds 2.25 och har starkare prestationer på sistone än vad Verona har visat upp, verkar Sassuolo vara det naturliga valet.

Sassuolo vs Verona Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 21 augusti 2021, och Sassuolo gick därifrån med en 3-2-seger. Sassuolo går in i matchen mot Verona med 6-2-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. I de föregående 10 matcherna mellan Sassuolo och Verona kom över 2,5 mål upp 4 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Sassuolo och Verona för närvarande i 1 poäng och 3 placeringar. Sassuolo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Verona kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Verona är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sassuolo och Verona kommer att sluta.

Skytteligan

Giacomo Raspadori är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Sassuolo kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Verona ställa hoppet till Gianluca Caprari att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.