Brighton vs Wolves bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Brighton och Wolves en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Premier League. Brighton är placerade på plats 11 i Premier League med 20 poäng efter 15 spelade omgångar. Wolves ligger på plats 9 i tabellen med 21 poäng efter 15 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Brighton och Wolves i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Brighton vs Wolves i Premier League

 • Brighton har inte vunnit de senaste 11 matcherna i rad
 • Brighton har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste hemma matcher
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Brighton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Brighton har oavgjort 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Brighton har släppte in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Wolves har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Wolves har gjort inte mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • Brighton har inte vunnit de senaste 5 matcherna mot Wolves i rad
 • Brighton har oavgjort 4 av de 5 senaste matcherna mot Wolves
 • Brighton har inte förlorat 5 av de 6 senaste matcherna mot Wolves
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Brighton har spelat mot Wolves har båda lagen gjort mål
 • I 3 av de senaste 4 Brightons matcher mot Wolves var antalet av mål över 2.5

Form: Brighton mot Wolves

Brighton är svåra att bryta ner

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Brighton som hållit sin nivå. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Brighton på jakt efter en vinst igen. Mot Leeds fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (0-0), innan de återigen fick dela på poängen mot West Ham i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Southampton.

Wolves fortsätter att se bleka ut

Wolves tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Wolves kommer till matchen utan seger på de fyra senaste matcherna och. Först spelade man lika mot Burnley följt av två raka förluster mot Liverpool och Manchester United.

Eftersom The Seagulls både är bookmakarnas favorit till odds 2.20 och har starkare prestationer på sistone än vad Wolves har visat upp, verkar Brighton vara det naturliga valet.

Brighton vs Wolves Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Wolves med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. The Seagulls har vunnit 17%, medan Wolves har vunnit 17% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-4-1. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 3 gånger i de senaste 6 matcher mellan Brighton och Wolves. Båda lagen gör mål gav utdelning 3 gånger i dessa 6 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 17 för hemmalaget, kommer Brighton att ha en möjlighet att komma ikapp Wolves eller till och med komma över besökarna i ligan. Wolves, som nu ligger på 9 med 21 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen kommande onsdag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Leandro Trossard är en av spelarna i Brighton som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 2 mål denna säsong. 

Wolves ställer hoppet till Raul Jimenez som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.