Crystal Palace vs Southampton bästa odds och matchtips

Crystal Palace möter Southampton på Selhurst Park på onsdag i Premier League. Crystal Palace ligger på plats 12 i Premier League med 19 poäng efter att ha spelat 16 matcher. Avståndet till Southampton är 3 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 16 i tabellen efter 16 omgångar. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Crystal Palace. De skulle dock kunna skrälla mot Southampton.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Southampton i Premier League

 • Crystal Palace har gjort mål i 13 av de senaste 15 hemma matcherna
 • Crystal Palace har inte fölorat 9 av 10 av deras senaste hemma matcher
 • I 5 av de senaste 6 hemma matcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppte in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Crystal Palace har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Southampton har förlorade 5 av 6 av deras senaste borta matcher
 • Southampton har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
 • Southampton har släppte in i de senaste 5 matcherna i rad
 • I de senaste 6 Crystal Palaces hemma matcher mot Southampton var antalet av mål under 3.5
 • I de senaste 4 Crystal Palaces hemma matcher mot Southampton var antalet av mål under 2.5
 • Crystal Palace har släppte in i 8 av de senaste 9 matcherna mot Southampton
 • Crystal Palace har inte vunnit 7 av de 9 senaste matcherna mot Southampton
 • Crystal Palace har förlorade 3 av de 4 senaste hemma matcherna mot Southampton

Form: Crystal Palace mot Southampton

Crystal Palace har problem att hitta bra resultat

The Eagles hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Crystal Palace har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Leeds i en match som slutade 1-0.Manchester United blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-0, innan Crystal Palace lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 3-1 mot Everton.
 

Det är lite problematiskt för Southampton

Southampton tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man står utan seger på länge och har den senaste tiden spelat oavgjort mot Leicester, Birmingham och senast blev det torsk mot Arsenal.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Crystal Palace är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.25.

Crystal Palace vs Southampton Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 11 maj 2021, och Crystal Palace gick därifrån med en 3-1-seger. Crystal Palace tar sig an Southampton med 3-2-5 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcher mellan Crystal Palace och Southampton. Båda lagen gör mål gav utdelning5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Crystal Palace och Southampton för närvarande i 3 poäng och 4 placeringar. The Eagles kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Southampton på onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Southampton är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Crystal Palace och Southampton kommer att sluta.

Skytteligan

Conor Gallagher har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. The Eagles kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Southampton. 

Gästerna hoppas att Che Adams fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.