Burnley vs Watford bästa odds och matchtips

Burnley drar fördel av hemmaplan när Watford gästar i Premier League på onsdag. Burnley är placerade på plats 18 i Premier League med 11 poäng efter 15 spelade omgångar. Watford ligger på plats 17 i tabellen med 13 poäng efter 15 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Burnley och Watford i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Burnley vs Watford i Premier League

 • Burnley har inte vunnit 19 av 21 av deras senaste hemma matcher
 • Burnley har oavgjort 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Burnley har inte fölorat 5 av 6 av deras senaste hemma matcher
 • Burnley har släppte in i 7 av de senaste 9 matcherna
 • Burnley har gjort inte mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • Watford har släppte in i de senaste 15 matcherna i rad
 • I de senaste 5 matcherna i rad Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har förlorade 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Watford har gjort mål i de senaste 5 matcherna i rad
 • I 6 av de senaste 8 Burnleys matcher mot Watford var antalet av mål under 3.5
 • Burnley har gjort mål i de senaste 4 hemma matcherna mot Watford i rad
 • Burnley har inte fölorat de senaste 3 matcherna mot Watford i rad
 • Burnley har vinst 3 av de 4 senaste hemma matcherna mot Watford
 • Burnley har släppte inte in i de senaste 3 matcherna mot Watford i rad

Form: Burnley mot Watford

Burnley njuter av en stabil insats

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Burnley de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Burnley har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Wolves lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 0-0, tätt följt av en förlust mot Newcastle med 1-0. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 0-0 mot West Ham.
 

Det är lite problematiskt för Watford

Watford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har fyra raka förluster i ryggen mot Chelsea, Manchester City och Brentford.
 

Eftersom Burnley både är bookmakarnas favorit till odds 2.17 och har starkare prestationer på sistone än vad Watford har visat upp, verkar Burnley vara det naturliga valet.

Burnley vs Watford Matchhistorik

Det senaste mötet mellan The Clarets mot Burnley var ett Premier League-möte så sent som 25 juni 2020 och vi såg då Burnley ta en 1-0-vinst. Burnley tar sig an Watford med 4-1-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Burnley och Watford har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Burnley och Watford för närvarande i 2 poäng och 1 placeringar. Burnley kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford kommande onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Burnley och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Emmanuel Dennis när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Watford. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu. 

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för The Clarets är Maxwel Cornet spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.