Burnley vs Brentford bästa odds och matchtips

Burnley välkomnar Brentford för en match i Premier League på Turf Moor på lördag. The Clarets har för närvarande plats 18 i tabellen med fyra poäng efter nio spelade matcher. Med nio omgångar bakom sig har Brentford lyckats samla ihop tolv poäng och ligger på plats tolv i Premier League. Två förluster i de senaste sex kampe har satt tydliga spår i självförtroendet hos Burnley. De skulle dock kunna skrälla mot Brentford.

Våra tips

Statistik och fakta för Burnley vs Brentford

  • Burnley vann inte de senaste tolv matcherna i rad;
  • Burnley vann inte de senaste 14 matcherna i rad hemma;
  • Burnley släppte in i tolv av de senaste 14 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Burnleys senaste tre av fem matcher.
  • Brentford är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Brentford släppte in i sex av de senaste åtta matcher;
  • Brentford nätade i fem av de senaste sju matcher.

Form: Burnley mot Brentford

Burnley hoppas att komma tillbaka

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Burnley de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Burnley är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 2-0 mot Manchester City innan det blev oavgjort efter en (2-2)-match mot Southampton. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Tottenham besegrade dem med 1-0.

Brentford är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Brentford eftersom de håller sin nivå. Brentford tog sig nyligen tillbaka till vinstkolumnen med en 2-1 vinst mot Stoke. Innan dess förlorade man dock mot både Leicester och Chelsea.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen åtta poäng. Även om Burnley inte kommer att ha en möjlighet att komma över Brentford i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Brentford, som nu ligger på plats tolv med tolv poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Maxwel Cornet. Han är toppskytt för The Clarets, för närvarande på tre mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i tre av deras sex senaste matcher. Jay Rodriguez är också värd att hålla koll på. Han gjorde hela fyra mål mot Rochdale men har inte nätat sen dess.

Brentford kommer att hoppas att Yoane Wissa hittar målet igen. Han har nätat i deras tre senaste matcher och gjort fyra mål.