Tottenham vs Manchester United bästa odds och matchtips

Både Spurs och Manchester United som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i på lördag. På plats sex i Premier League ligger just nu The Lilywhites som samlat ihop 15 poäng efter deras nio spelade matcher. Med 14 poäng befinner sig The Red Devils på plats sju efter nio spelade matcher. Två förluster i de senaste tre matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Tottenham. De skulle dock kunna skrälla mot The Red Devils.

Våra tips

Statistik och fakta för Tottenham vs Manchester United

  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Tottenhams senaste fem av sju matcher;
  • Tottenham släppte in i sex av de senaste åtta matcher;
  • Tottenham släppte in de senaste sex matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Tottenhams senaste två av fyra matcher.
  • Manchester United vann inte de senaste fyra matcherna i rad;
  • Manchester United släppte in i 16 av de senaste 18 matcher;
  • Manchester United nätade i tolv av de senaste 14 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Manchester Uniteds senaste fyra av sex matcher.

Form: Tottenham mot Manchester United

Tottenham fortsätter att plocka poäng

Tottenham hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Tottenham har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Vitesse i en match som slutade 1-0.West Ham blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-0, innan Tottenham lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-0 mot Burnley.
 

Manchester United fortsätter att se bleka ut.

Manchester United tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara vunnit en match den senaste tiden. Först förlorade man mot Leicester, följt av en vinst mot Atalanta, och senast blev det en fruktansvärd förlust mot Liverpool med hela 5-0.
 

Tottenham har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.90 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.40.

Tottenham vs Manchester United Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann The Red Devils och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. The Lilywhites har vunnit 40%, medan Manchester United har vunnit 50% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-1-5. Den senaste tio matcher mellan Tottenham och Manchester United var över 2,5 mål ett vinnande spel fem gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos odddmakarna fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för lagen eftersom det bara skiljer en poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer tio för Manchester United den här säsongen, kommer gästerna att ha en möjlighet att komma ikapp Tottenham eller till och med komma över dem i tabellen. Tottenham, som nu är nummer sex med 15 poäng, kommer säkerligen att försöka dra nytta av hemmaplan och studsa längre bort från sina motståndare. Matchen på lördag är säkerligen något att vara spänd på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Heung-Min Son. Han är toppskytt för Spurs, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras sex senaste matcher. Även Harry Kane verkar ha kommit igång med målskyttet med tre mål på fem matcher.

Manchester United kommer att hoppas att superstjärnan Cristiano Ronaldo slår till igen. Han har gjor tre mål på de senaste sex matcherna.