Burnley vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Burnley kommer att spela mot Crystal Palace i omgång tolv av Premier League vid Turf Moor på lördag. Burnley är placerade på plats 18 i Premier League med åtta poäng efter elva spelade omgångar. Crystal Palace ligger på plats tio i tabellen med 15 poäng efter elva spelade matcher. Två förluster i de senaste sex matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Burnley. De skulle dock kunna skrälla mot Crystal Palace.

Våra tips

Statistik och fakta för Burnley vs Crystal Palace i Premier League.

  • Burnley är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Burnley släppte in i 14 av de senaste 16 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Burnleys senaste tre av fem matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Burnleys senaste två av fyra matcher.
  • Crystal Palace är obesegrade de senaste sex matcherna i rad;
  • Crystal Palace nätade i åtta av de senaste tio matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Crystal Palaces senaste fyra av sex matcher;
  • Crystal Palace släppte in i fem av de senaste sju matcher.

Form: Burnley mot Crystal Palace

Burnley hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av The Clarets de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit både högt och lågt för Burnley den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Tottenham fick de åka hem tomhänta med en 1-0 förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 3-1vinst mot Brentford. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1 match mot Chelsea.

Svårslagna Crystal Palace

Crystal Palace hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man är obesegrade i de tre senaste matcherna med en oavgjort match mot Newcastle och sedan två raka vinster mot Manchester City och Wolves.

Det ser ut som en jämn match, men Crystal Palace verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Burnleys.

Burnley vs Crystal Palace Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Burnley och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 3-0. Burnley går in i matchen mot Crystal Palace med 6-0-4 i bagaget från deras senaste tio matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Burnley och Crystal Palace har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sju poäng. Även om Burnley inte kommer att ha en möjlighet att komma över Crystal Palace i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Crystal Palace, som nu ligger på tio med 15 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Wilfried Zaha när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet tre gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Crystal Palace.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för The Clarets är Maxwel Cornet spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.