Burnley vs Manchester United: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Manchester United förbereder sig för att möta Burnley i Premier League. Efter 18 spelade matcher är Burnley rankade som nummer 20 i Premier League med 12 poäng. Det ger en skillnad på 26 poäng till Manchester United, som ligger på plats 4 i tabellen med 38 poäng. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos The Clarets. De skulle dock kunna skrälla mot The Red Devils.

Våra tips

Statistik och fakta för Burnley vs Manchester United i Premier League

 • Burnley har inte vunnit 20 av 22 av deras senaste hemmamatcher
 • Burnley har släppt in i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
 • Burnley har förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Manchester United har gjort mål i de senaste 20 bortamatcherna i rad
 • Manchester United har inte förlorat 12 av 13 av deras senaste matcher
 • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Manchester United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Manchester United har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Burnley har inte vunnit 13 av de 14 senaste matcherna mot Manchester United
 • I de senaste 7 av Burnleys hemmamatcher mot Manchester United var antalet mål under 2.5
 • I de senaste 7 av Burnleys hemmamatcher mot Manchester United var antalet mål under 3.5
 • Burnley har förlorat de senaste 5 hemmamatcherna mot Manchester United i rad
 • Burnley har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna mot Manchester United

Form: Burnley mot Manchester United

Burnley sjunker – ligger sist i Premier League.

Stämningen i Burnley är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Burnley har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat två poäng på de senaste fyra matcherna. Först förlorade man med 3-1 mot Leeds och 1-2 mot Huddersfield. I sina två senaste matcher fick de dock lite utav en revansch när de lyckades ordna 0-0 mot Arsenal respektive Watford vilket gav två välbehövliga poäng.

Manchester United upplever en bra period i ligan.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller The Red Devils eftersom de håller sin nivå. Manchester United ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste två ligamatcherna då man också lyckades samlade på sig sex poäng. Segerraden har skrivits till 1-3 och 1-0 mot Brentford respektive West Ham. Vinstsviten stoppades dock sedan av Middlesbrough i FA-cupen och en jobbig förlust efter straffar kan sätta spår i Manchester-laget.

Med dessa resultat i ryggen är det självklart att satsa på The Red Devils till oddset 1.60

Burnley vs Manchester United Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Manchester United och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Burnley tar sig an Manchester United med 1-2-7 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 6 gånger på de senaste 10 matcherna mellan Burnley och Manchester United blev under 2.5 mål i matchen ett vinnande spel. Lika många gånger har det visat sig att inte båda lagen gjort mål.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Burnley och Manchester United för närvarande i 26 poäng och 16 placeringar. Manchester United kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Burnley kommande tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Burnley är ett svårspelat lag och kommer att försöka göra allt de kan för att skapa problem för United. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras säsongsavslutning. Därmed blir det en viktig match för båda.

Skytteligan

Maxwel Cornet är i god form och gjort 2 mål på de 6 senaste matcherna för Burnley FC. 3 mål på 6 matcher gör att vi hittar Manchester Uniteds Bruno Fernandes högst på bortalagets lista. En spelare som visat sig vara storklubbens allra bästa senaste kanske två åren. Räkna alltid med att han är farlig framför mål och från straffpunkten.