Verona vs Udinese: Bästa oddsen och matchtipsen

Verona välkomnar Udinese för match i Serie A på Stadio M. A. Bentegodi på söndag. Efter 23 spelade matcher är Verona överraskande nog på plats 9 i Serie A med 33 poäng. I och med det har man 6 poäng ner till Udinese, som ligger på plats 14 i tabellen med 27 poäng. Medan Verona kan smyga in bland topp 6 i tabellen med en seger här, hoppas Udinese samtidigt på att lägga lite avstånd mellan sig och de jagande lagen.

Våra tips

Statistik och fakta för Verona vs Udinese i Serie A

 • I 15 av de senaste 17 matcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna
 • Hellas Verona har gjort mål i 19 av de senaste 20 hemmamatcherna
 • Hellas Verona har inte förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Hellas Verona har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Udinese har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste bortamatcher
 • Udinese har förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Udinese har inte gjort mål i de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • I 9 av de senaste 10 av Hellas Veronas matcher mot Udinese var antalet mål under 2.5
 • I 10 av de senaste 11 av Hellas Veronas matcher mot Udinese var antalet mål under 3.5
 • Hellas Verona har inte vunnit 9 av de 10 senaste matcherna mot Udinese
 • Hellas Verona har undvikit förlust i 7 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Udinese
 • Hellas Verona har inte gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna mot Udinese

 

Form: Verona mot Udinese

Verona fortsätter att plocka poäng.

Verona hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Verona kan luta sig tillbaka mot en bra formkurva med sex poäng på tre matcher. Det började med att de besegrade Sassuolo med 4-2. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Bologna, men sen kom en förlust i helgen mot Juventus med 2-0.

Udinese behöver poäng, men ser okej ut just nu.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Udinese, man har blandat och gett. Udinese spelar okej fotboll just nu. Formkurvan 1-1-1 började med en knapp förlust och 0-1 mot Lazio. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Genoa i en match som slutade 0-0, innan Udinese besegrade Torino med slutresultatet 2-0.

Eftersom Verona både är bookmakarnas favorit till odds 1.86 och har starkare prestationer på sistone än vad Udinese har visat upp, verkar Verona vara det naturliga valet.

Verona vs Udinese Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Verona & Udinese spelades 27 oktober 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Verona tar sig an Udinese med 1-4-5 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. 1 gång på de senaste 10 matcherna mellan Verona och Udinese blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 2 gånger på dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Udinese inte kommer att ha någon chans att ta sig förbi Verona i tabellen efter matchen lagen emellan, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Verona, som nu är 9:a med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen.

Skytteligan

Gianluca Caprari har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Verona kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Udinese. Gästerna hoppas att Nahuel Molina kommer att bygga vidare på sin goda målform efter att ha gjort 2 mål på 6 matcher.