West Ham vs Watford: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när The Irons förbereder sig för att möta Watford i Premier League i ett London-derby. På plats 5 i Premier League ligger just nu The Irons som samlat ihop 37 poäng efter deras 23 spelade matcher. Med 14 poäng befinner sig Watford på plats 19 efter 23 spelade matcher. 2 förluster på de senaste 6 matcherna för West Ham. Men nu möter de ett mycket sämre lag och borde vinna mot Roy Hodgsons Watford.

Vårt tips

Statistik och fakta för West Ham vs Watford i Premier League

 • West Ham United har gjort mål i 17 av de senaste 18 hemmamatcherna
 • West Ham United har släppt in i 7 av de senaste 9 matcherna
 • Watford har släppt in i de senaste 20 matcherna i rad
 • Watford har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste matcher
 • Watford har förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
 • I 8 av de senaste 10 matcherna Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • West Ham United har släppt in i 13 av de senaste 14 matcherna mot Watford
 • I de senaste 4 av West Ham Uniteds matcher mot Watford var antalet mål över 3.5
 • I de senaste 4 matcherna i rad West Ham United har spelat mot Watford har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 4 av West Ham Uniteds matcher mot Watford var antalet mål över 2.5
 • West Ham United har vunnit de senaste 4 matcherna mot Watford i rad

Form: West Ham mot Watford

West Ham i svag form jagar spel i Champions League.

Det har varit en riktigt stark säsong från London-klubben, men den senaste tiden har bjudit på dåliga resultat. West Ham har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 3-2 mot Leeds och 1-0 Manchester United. Sedan blev det bara 1-1 mot Kidderminster i FA-cupen.

Watford formkurva pekar nedåt

Stämningen i Watford är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Watford har bara tagit en poäng på tre matcher. De förlorade med 4-1 mot Leicester innan det blev oavgjort efter mot Newcastle. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Norwich besegrade dem med 0-3.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Watford är det självklart att satsa på The Hammers till oddset 1.40.

West Ham vs Watford Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog West Ham med sig 3 poäng därifrån i en 4-1-seger. West Ham tar sig an Watford med 6-1-3 i bagaget från deras 10 senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 6 gånger i de senaste 10 matcher mellan West Ham och Watford. Båda lagen gör mål var ut 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer det för närvarande 23 poäng mellan West Ham och Watford. The Hammers kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan West Ham och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Jarrod Bowen har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. 4 mål på 6 matcher säger en del om hans starka form. The Hammers kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Watford. Gästerna hoppas att Emmanuel Dennis fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.