Cadiz vs Celta Vigo bästa odds och matchtips

Cadiz drar fördel av hemmaplan när Celta Vigo gästar i La Liga kommande lördag. Cadiz har för närvarande plats 18 i tabellen med 18 poäng efter 23 spelade matcher. Med 23 omgångar bakom sig har Celta Vigo lyckats samla ihop 30 poäng och ligger på plats 10 i La Liga. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cadiz. De skulle dock kunna skrälla mot Celta Vigo.

Våra tips

Statistik och fakta för Cadiz vs Celta Vigo i La Liga

  • Cadiz har inte vunnit de senaste 11 hemmamatcherna i rad
  • Cadiz har släppt in i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
  • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Cadiz har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Cadiz har gjort mål i de senaste 5 matcherna i rad
  • Celta Vigo har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Celta Vigo har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste bortamatcher
  • I 4 av de senaste 5 av Cadizs matcher mot Celta Vigo var antalet mål under 3.5
  • Cadiz har inte vunnit 4 av de 5 senaste matcherna mot Celta Vigo
  • Cadiz har släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna mot Celta Vigo

Form: Cadiz mot Celta Vigo

Cadiz fortsätter att se bleka ut

Cadiz hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Cadiz har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-0 mot Levante. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-1 mot Valencia, och lyckades inte heller plocka poäng i en 2-1-förlust mot Mallorca.

Celta Vigo njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Celta Vigo som hållit sin nivå. Celta Vigo ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Osasuna med siffrorna 2-0. Därefter blev det oavgjort efter en (2-2)-match mot Sevilla. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Rayo Vallecano med 2-0.

Eftersom Celta Vigo både är bookmakarnas favorit till odds 2.05 och har starkare prestationer på sistone än vad Cadiz har visat upp, verkar Celta Vigo vara det naturliga valet.

Cadiz vs Celta Vigo Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Cadiz med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. Cadiz tar sig an Celta Vigo med 1-2-2 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. De senaste matcherna mellan Cadiz och Celta Vigo har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Cadiz och Celta Vigo för närvarande i 12 poäng och 8 placeringar. Celta Vigo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Cadiz på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Cadiz är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Cadiz och Celta Vigo kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Iago Aspas när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Celta Vigo. Hans säsongssaldo är 11 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Cadiz är Alvaro Negredo spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.