Cadiz vs Espanyol bästa odds och matchtips

Cadiz tar sig an Espanyol för en spännande match i La Liga på tisdag på Estadio Nuevo Mirandilla. Cadiz har för närvarande plats 19 i tabellen med 14 poäng efter 20 spelade matcher. Med 20 omgångar bakom sig har Espanyol lyckats samla ihop 26 poäng och ligger på plats 11 i La Liga. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cadiz. De skulle dock kunna skrälla mot Espanyol.

Våra tips

Statistik och fakta för Cadiz vs Espanyol i La Liga

  • Cadiz har inte vunnit de senaste 10 hemmamatcherna i rad
  • Espanyol har släppt in i de senaste 12 bortamatcherna i rad
  • I de senaste 6 matcherna i rad Espanyol har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Espanyol har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Espanyol har vunnit 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
  • Espanyol har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
  • I de senaste 3 av Cadizs matcher mot Espanyol var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 3 av Cadizs matcher mot Espanyol var antalet mål under 3.5

Form: Cadiz mot Espanyol

Cadiz letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Cadiz eftersom de håller sin nivå. Det har varit en händelserik tid för Cadiz de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Fuenlabrada med 1-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 2-0-förlust mot Osasuna. Deras senaste match, där man tog sig an Sporting Gijon gav ett oavgjort resultat (0-0).

Espanyol har problem att hitta bra resultat

Espanyol tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara lyckats ta en poäng på de senaste tre matcherna när man spelade oavgjort mot Ponferradina. Efter det förlorade man mot Elche och senast blev det en 2-1 förlust mot Mallorca.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Cadiz det bästa valet här till odds 3.25.

Cadiz vs Espanyol Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Espanyol och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Cadiz har vunnit 67%, medan Espanyol har vunnit 33% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-0-1.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 12 poäng. Även om Cadiz inte kommer att ha en möjlighet att komma över Espanyol i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Espanyol, som nu ligger på 11 med 26 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Raul de Tomas när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Espanyol. Hans säsongssaldo är 10 mål just nu. Det är tungt med målskyttet just nu för Cadiz som inte lyckats sätta ett mål på senaste tiden.