Real Betis vs Deportivo Alaves bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Real Betis möter Deportivo Alaves för en match i La Liga kommande tisdag. På plats nummer 3 i La Liga har Real Betis spelat ihop 34 poäng efter 20 matcher. Med 17 poäng befinner sig Deportivo Alaves på plats 18 i tabellen med 20 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Real Betis. De skulle dock kunna skrälla mot Deportivo Alaves.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Betis vs Deportivo Alaves i La Liga

 • Real Betis har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna
 • Real Betis har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Betis har vunnit 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Betis har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Deportivo Alaves har inte vunnit 9 av 10 av deras senaste matcher
 • Deportivo Alaves har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Deportivo Alaves har förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Deportivo Alaves har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
 • I 5 av de senaste 7 bortamatcherna Deportivo Alaves har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har inte förlorat 8 av de 9 senaste matcherna mot Deportivo Alaves
 • Real Betis har gjort mål i de senaste 8 hemmamatcherna mot Deportivo Alaves i rad
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Real Betis har spelat mot Deportivo Alaves har båda lagen gjort mål
 • I 6 av de senaste 7 av Real Betiss matcher mot Deportivo Alaves var antalet mål under 3.5
 • Real Betis har vunnit de senaste 3 matcherna mot Deportivo Alaves i rad

Form: Real Betis mot Deportivo Alaves

Real Betis är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Real Betis eftersom de håller sin nivå. Real Betis ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Real Valladolid med siffrorna 3-0. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Rayo Vallecano. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Sevilla med 2-1.

Deportivo Alaves hoppas på en nystart.

Stämningen i Deportivo Alaves är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Deportivo Alaves tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna har man förlorat mot Villareal men lyckades sedan revanschera sig något med två oavgjorda resultat mot Real Sociedad och Atletic Bilbao.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Real Betis ha goda chanser att vinna mot Deportivo Alaves.

Real Betis vs Deportivo Alaves Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Real Betis mot Deportivo Alaves var ett La Liga-möte så sent som 18 oktober 2021 och vi såg då Real Betis ta en 1-0-vinst. Real Betis tar sig an Deportivo Alaves med 5-3-2 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. Real Betis har fått ett litet övertag i sina senaste matcher. Matcher som har haft en tendens att bjuda på ganska många mål förresten.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om Deportivo Alaves inte kommer att ha någon att ta sig förbi Real Betis i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Betis, som nu är nummer 3 med 34 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Juanmi har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Real Betis kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Deportivo Alaves. Gästerna hoppas att Joselu fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.