Verona vs Bologna bästa odds och matchtips

När både Verona och Bologna njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan det bädda för en spännande närkamp där båda lagen vill stärka sin position i tabellen på på Stadio M. A. Bentegodi klockan 20:45 21:a januari. Verona ligger på plats 10 i Serie A med 30 poäng efter att ha spelat 22 matcher. Avståndet till Bologna är 3 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 13 i tabellen efter 20 omgångar. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Verona. De skulle dock kunna skrälla mot Bologna.

Våra tips

Statistik och fakta för Verona vs Bologna i Serie A

 • I 14 av de senaste 16 matcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna
 • Hellas Verona har gjort mål i 18 av de senaste 19 hemmamatcherna
 • Hellas Verona har inte vunnit de senaste 5 hemmamatcherna i rad
 • Hellas Verona har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Bologna har förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Bologna har släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Hellas Verona har inte vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot Bologna
 • I 8 av de senaste 10 av Hellas Veronas matcher mot Bologna var antalet mål under 2.5
 • Hellas Verona har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna mot Bologna
 • I 8 av de senaste 10 av Hellas Veronas matcher mot Bologna var antalet mål under 3.5
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Hellas Verona har spelat mot Bologna har båda lagen gjort mål

Form: Verona mot Bologna

Verona fortsätter att se bleka ut

Verona tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Verona är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Spezia med 2-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-1 mot Salernitana, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 4-2-vinst mot Sassuolo.

Bologna hoppas på en nystart

Bologna hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Bologna har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Juventus med 0-2 innan de vann med 0-3 mot Sassuolo. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 2-1 mot Cagliari.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Verona vs Bologna Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Verona och Bologna var en jämn tillställning där Bologna lyckades hitta en liten 1-0-seger. Verona tar sig an Bologna med 1-4-5 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. I den föregående 10 matcher mellan Verona och Bologna kom över 2,5 mål upp 2 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Enligt Serie A tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 3 poäng. Detta innebär att denna omgångs 23 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Bologna kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Verona som för närvarande ligger på plats nummer 10 med 30 poäng i den kommande matchen kommande fredag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Gianluca Caprari är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Verona kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Bologna ställa hoppet till Riccardo Orsolini att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.