Cadiz vs Rayo Vallecano: Bästa oddsen och matchtipsen

Cadiz gör sig redo för striden mot Rayo Vallecano vid Estadio Nuevo Mirandilla kommande söndag, en match i omgång 27 av La Liga. På plats 18 i La Liga ligger just nu Cadiz som samlat ihop 21 poäng efter deras 26 spelade matcher. Med 31 poäng befinner sig Rayo Vallecano på plats 12 efter 26 spelade matcher. Cadiz kommer till matchen med tre raka oavgjorda matcher i ryggen.

Våra tips

Statistik och fakta för Cadiz vs Rayo Vallecano i La Liga

  • Cadiz har inte vunnit de senaste 13 hemmamatcherna i rad
  • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Cadiz har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Cadiz har spelat oavgjort de senaste 3 hemmamatcherna i rad
  • Cadiz har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
  • Cadiz har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Rayo Vallecano har släppt in i 17 av de senaste 18 bortamatcherna
  • Rayo Vallecano har förlorat de senaste 5 matcherna i rad

 

Form: Cadiz mot Rayo Vallecano

Cadiz är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Cadiz eftersom de håller sin nivå. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Cadiz på jakt efter en vinst igen. Mot Celta Vigo fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (0-0), innan de återigen fick dela på poängen mot Getafe i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 0-0 mot Granada.

Rayo Vallecano har hamnat på hal is igen

Resultaten har varit under all kritik för Rayo Vallecano på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Rayo Vallecano har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 2-1 mot Elche och Real Madrid. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Real Betis vilket gav en poäng.

Cadiz har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.75 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.80.

Cadiz vs Rayo Vallecano Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Rayo Vallecano och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Cadiz går in i matchen mot Rayo Vallecano med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Cadiz inte kommer att ha en möjlighet att komma över Rayo Vallecano i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Rayo Vallecano, som nu ligger på 12 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Alvaro Garcia när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Rayo Vallecano. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Cadiz är Alvaro Negredo spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.