Cadiz vs Sevilla bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Sevilla möter Cadiz för en match i La Liga kommande måndag. Cadiz är placerade på plats 19 i La Liga med 14 poäng efter 18 spelade omgångar. Sevilla ligger på plats 2 i tabellen med 38 poäng efter 18 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cadiz. De skulle dock kunna skrälla mot Sevilla.

Våra tips

Statistik och fakta för Cadiz vs Sevilla i La Liga

 • Cadiz har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste hemmamatcher
 • Cadiz har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
 • Cadiz gjorde mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Cadiz har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Sevilla gjorde mål i 14 av de senaste 15 matcherna
 • Sevilla har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • I de senaste 3 matcherna i rad Sevilla har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sevilla har vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
 • I de senaste 3 Cadizs matcher mot Sevilla var antalet av mål över 2.5
 • Cadiz har förlorade de senaste 3 matcherna mot Sevilla i rad
 • Cadiz har inte vunnit de senaste 4 matcherna mot Sevilla i rad
 • Cadiz har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Sevilla i rad

Form: Cadiz mot Sevilla

Cadiz flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Cadiz som hållit sin nivå. Cadiz kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Granada. Efter det besegrade de Albacete med 1-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Real Madrid som slutade 0-0.
 

Sevilla letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Sevilla de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Man är obesegrad de senaste tre matcherna med ett oavgjort resultat mot CE Andratx följt av en seger mot Atletico Madrid. Senast blev det oavgjort mot Barcelona.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Sevilla är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.73.

Cadiz vs Sevilla Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Sevilla och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Cadiz har vunnit 0%, medan Sevilla har vunnit 75% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-1-3.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 24 poäng. Även om Cadiz inte kommer att ha en möjlighet att komma över Sevilla i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sevilla, som nu ligger på 2 med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Anthony Lozano en av spelarna från Cadiz som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Sevilla Lucas Ocampos på listan över 3 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.