Cadiz vs Villarreal: Bästa oddsen och matchtipsen

Cadiz gör sig redo för striden mot Villarreal vid Estadio Nuevo Mirandilla kommande söndag, en match i omgång 29 av La Liga. Som nummer 18 har Cadiz lyckats skrapa ihop 24 poäng efter 28 spelade matcher. Med 45 poäng har Villarreal efter 28 matcher placerat sig på plats plats 7 i La Liga. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cadiz. Det blir en tuff match för dem.

Våra tips

Statistik och fakta för Cadiz vs Villarreal i La Liga

 • Cadiz har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste hemmamatcher
 • Cadiz har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Cadiz har inte förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Cadiz har spelat oavgjort 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
 • Villarreal har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • Villarreal har inte förlorat 7 av 8 av deras senaste matcher
 • Villarreal har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Cadiz har inte vunnit de senaste 5 matcherna mot Villarreal i rad
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Cadiz har spelat mot Villarreal har båda lagen gjort mål
 • Cadiz har spelat oavgjort 4 av de 5 senaste matcherna mot Villarreal
 • I 4 av de senaste 5 av Cadizs matcher mot Villarreal var antalet mål under 3.5
 • Cadiz har inte förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Villarreal

Form: Cadiz mot Villarreal

Cadiz letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Cadiz som hållit sin nivå. Cadiz har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Granada, sen plockades tre viktiga poäng i en 2-0 vinst mot Rayo Vallecano. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-1förlust mot Atletico Madrid i den senaste matchen.

Villarreal fortsätter trumma på

Villarreal hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Villarreal kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Osasuna fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Celta Vigo med 1-0. De byggde på den positiva trenden genom en 0-3-seger mot Juventus i sin senaste match.

Eftersom Villarreal både är bookmakarnas favorit till odds 1.87 och har starkare prestationer på sistone än vad Cadiz har visat upp, verkar Villarreal vara det naturliga valet.

Cadiz vs Villarreal Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 3-3-match som spelades 26 oktober 2021. Cadiz går in i matchen mot Villarreal med 0-4-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 2 gånger i de senaste 5 matcher mellan Cadiz och Villarreal. Båda lagen gör mål gav utdelning 4 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Cadiz och Villarreal för närvarande i 21 poäng och 11 placeringar. Villarreal kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Cadiz på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Cadiz är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Cadiz och Villarreal kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Alvaro Negredo. Han är toppskytt för Cadiz, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Villarreal kommer att hoppas att Arnaut Danjuma hittar nätet igen. Han står på 8 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.