Cagliari vs Fiorentina bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Fiorentina förbereder sig för att möta Cagliari i Serie A. Cagliari ligger på plats 18 i Serie A med 16 poäng efter att ha spelat 22 matcher. Avståndet till Fiorentina är 19 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 6 i tabellen efter 21 omgångar. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cagliari. De skulle dock kunna skrälla mot Fiorentina.

Våra tips

Statistik och fakta för Cagliari vs Fiorentina i Serie A

 • Cagliari har släppt in i 24 av de senaste 25 matcherna
 • I 11 av de senaste 13 hemmamatcherna Cagliari har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Cagliari har gjort mål i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
 • Fiorentina har inte förlorat 8 av 9 av deras senaste matcher
 • Fiorentina har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Fiorentina har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste bortamatcher
 • I 9 av de senaste 10 av Cagliaris matcher mot Fiorentina var antalet mål under 3.5
 • I 3 av de senaste 4 av Cagliaris matcher mot Fiorentina var antalet mål under 1.5
 • Cagliari har inte vunnit de senaste 4 matcherna mot Fiorentina i rad
 • Cagliari har inte förlorat 6 av de 8 senaste matcherna mot Fiorentina
 • Cagliari har inte gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Fiorentina i rad

Form: Cagliari mot Fiorentina

Cagliari flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Cagliari de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Cagliari har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Bologna. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 1-0 mot Roma, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0-förlust mot Sassuolo.

Fiorentina letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Fiorentina eftersom de håller sin nivå. Fiorentina har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 4-0 mot Torino innan man besegrade Napoli med 5-2. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 6-0 mot Genoa vilket gav tre härliga poäng.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Fiorentina är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.90.

Cagliari vs Fiorentina Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Fiorentina och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Cagliari har vunnit 30%, medan Fiorentina har vunnit 40% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-3-4. I den föregående 10 matcher mellan Cagliari och Fiorentina kom över 2,5 mål upp 3 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 19 poäng. Även om Cagliari inte kommer att ha en möjlighet att komma över Fiorentina i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Fiorentina, som nu ligger på 6 med 35 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Leonardo Pavoletti är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Cagliari kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Fiorentina ställa hoppet till Dusan Vlahovic att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.