Torino vs Sassuolo bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Torino och Sassuolo en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Serie A. På plats 9 i Serie A ligger just nu Torino som samlat ihop 31 poäng efter deras 21 spelade matcher. Med 28 poäng befinner sig Sassuolo på plats 12 efter 21 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Torino. De skulle dock kunna skrälla mot Sassuolo.

Våra tips

Statistik och fakta för Torino vs Sassuolo i Serie A

 • Torino har inte förlorat 12 av 14 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino har vunnit 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • I de senaste 11 bortamatcherna i rad Sassuolo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sassuolo har gjort mål i de senaste 18 bortamatcherna i rad
 • Sassuolo har släppt in i de senaste 16 matcherna i rad
 • Sassuolo har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Torino har gjort mål i de senaste 10 matcherna mot Sassuolo i rad
 • I 7 av de senaste 8 matcherna Torino har spelat mot Sassuolo har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 6 av Torinos hemmamatcher mot Sassuolo var antalet mål över 2.5
 • Torino har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Sassuolo
 • Torino har vunnit de senaste 5 hemmamatcherna mot Sassuolo i rad

Form: Torino mot Sassuolo

Torino fortsätter att plocka poäng

Torino hoppas att den goda formen håller i sig. Torino kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Inter fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Fiorentina med 4-0. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Sampdoria i sin senaste match.

Sassuolo har problem att hitta bra resultat

Sassuolo hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Sassuolo har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot Genoa, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-5-vinst mot Empoli. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-4förlust mot Verona i den senaste matchen.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Sassuolo är det självklart att satsa på Torino till odds 2.22.

Torino vs Sassuolo Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 17 september 2021, och Torino gick därifrån med en 1-0-seger. Torino går in i matchen mot Sassuolo med 6-3-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Torino och Sassuolo. Båda lagen gör mål gav utdelning 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Torino och Sassuolo för närvarande i 3 poäng och 3 placeringar. Torino kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Sassuolo på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Sassuolo är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Torino och Sassuolo kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Josip Brekalo. Han är toppskytt för Torino, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Sassuolo kommer att hoppas att Domenico Berardi hittar nätet igen. Han står på 10 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.