Cagliari vs Lazio: Bästa oddsen och matchtipsen

Cagliari gör sig redo för striden mot Lazio vid Unipol Domus kommande lördag, en match i omgång 28 av Serie A. Cagliari är placerade på plats 17 i Serie A med 25 poäng efter 27 spelade omgångar. Lazio ligger på plats 7 i tabellen med 43 poäng efter 27 spelade matcher. Cagliari är i mycket god form för att vara ett bottenlag och skulle kunna skrälla mot Lazio.

Våra tips

Statistik och fakta för Cagliari vs Lazio i Serie A

 • Cagliari har släppt in i 28 av de senaste 29 matcherna
 • I 12 av de senaste 14 hemmamatcherna Cagliari har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Cagliari har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • Cagliari har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Cagliari har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Lazio har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Lazio har släppt inte in i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Cagliari har inte vunnit de senaste 15 matcherna mot Lazio i rad
 • Cagliari har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna mot Lazio
 • I 9 av de senaste 11 av Cagliaris hemmamatcher mot Lazio var antalet mål under 3.5
 • Cagliari har förlorat 6 av de 7 senaste matcherna mot Lazio
 • I 7 av de senaste 9 av Cagliaris matcher mot Lazio var antalet mål över 2.5

Form: Cagliari mot Lazio

Svårslagna Cagliari

Cagliari hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Cagliari ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 1-1-match mot Empoli. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot SSC Napoli i en match som slutade 1-1, innan Cagliari besegrade Torino med slutresultatet 2-1.

Lazio har en jobbig säsong – fortsätter att se knackigt ut

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Lazio de senaste veckorna. Men 5 poäng av 18 på de senaste 6 matcherna är inte gott nog. Förluster mot Porto, Milan och Napoli sätter spår.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Lazio kommer att få det första genombrottet.

Cagliari vs Lazio Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 19 september 2021. Cagliari går in i matchen mot Lazio med 0-3-7 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Cagliari och Lazio. Båda lagen gör mål var ut 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Cagliari inte kommer att ha en möjlighet att komma över Lazio i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Lazio, som nu ligger på 7 med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Gaston Pereiro. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Lazio kommer att hoppas att Mattia Zaccagni hittar fram till målet igen. 3 mål på 6 matcher är bra.