Cagliari vs Udinese bästa odds och matchtips

Cagliari välkomnar Udinese för en match i Serie A på Unipol Domus på lördag. Cagliari har för närvarande plats 19 i tabellen med 10 poäng efter 17 spelade matcher. Med 17 omgångar bakom sig har Udinese lyckats samla ihop 17 poäng och ligger på plats 15 i Serie A. Det är tuffa tider för både Cagliari och Udinese i Serie A. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Cagliari vs Udinese i Serie A

 • Cagliari har inte vunnit 16 av 17 av deras senaste matcher
 • I 9 av de senaste 10 hemmamatcherna Cagliari har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Cagliari har oavgjort 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Cagliari har inte förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Udinese har släppte in i 23 av de senaste 25 bortamatcherna
 • Udinese har gjort mål i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
 • Udinese har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Udinese har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Udinese har förlorade 3 av 4 av deras senaste borta matcher
 • I de senaste 10 Cagliaris matcher mot Udinese var antalet av mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Cagliari har spelat mot Udinese har båda lagen gjort mål
 • Cagliari har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna mot Udinese
 • Cagliari har släppte in i 10 av de senaste 12 matcherna mot Udinese
 • I de senaste 3 Cagliaris matcher mot Udinese var antalet av mål under 2.5

Form: Cagliari mot Udinese

Cagliari är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Cagliari eftersom de håller sin nivå. Cagliari har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Torino slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 4-0-förlust mot Inter. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Cittadella besegrades med 3-1.
 

Udinese flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Udinese eftersom de håller sin nivå. Det har varit blandade resultat med förlust mot Empoli följt av ett oavgjort resultat mot Milan. Senast blev det 4-0 mot Crotone.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Cagliari vs Udinese Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Cagliari och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0. Cagliari har vunnit 40%, medan Udinese har vunnit 50% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-1-5. De senaste matcherna mellan Cagliari och Udinese har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om Cagliari inte kommer att ha en möjlighet att komma över Udinese i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Udinese, som nu ligger på 15 med 17 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Joao Pedro är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Cagliari kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Udinese ställa hoppet till Beto att han ska lägga till fler mål till de 4 han gjort de senaste sex matcherna.