Celta Vigo vs Mallorca: Bästa oddsen och matchtipsen

Celta Vigo verkar vara i god form när de tar emot Mallorca i omgång 27 av La Liga. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats nummer 10 i La Liga har Celta Vigo spelat ihop 32 poäng efter 26 matcher. Med 26 poäng befinner sig Mallorca på plats 16 i tabellen med 26 spelade matcher. Det kan bli en jämn drabbning.

Våra tips

Statistik och fakta för Celta Vigo vs Mallorca i La Liga

 • Celta Vigo har gjort mål i de senaste 7 hemmamatcherna i rad
 • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Celta Vigo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Celta Vigo har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Celta Vigo har vunnit 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
 • Mallorca har släppt in i de senaste 12 matcherna i rad
 • Mallorca har förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Mallorca har inte vunnit de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Celta Vigo har inte vunnit 9 av de 10 senaste matcherna mot Mallorca
 • Celta Vigo har gjort mål i 8 av de senaste 9 hemmamatcherna mot Mallorca
 • Celta Vigo har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna mot Mallorca
 • Celta Vigo har inte förlorat 7 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Mallorca
 • I 4 av de senaste 5 av Celta Vigos hemmamatcher mot Mallorca var antalet mål under 3.5

Form: Celta Vigo mot Mallorca

Det är lite problematiskt för Celta Vigo

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Celta Vigo som hållit sin nivå. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Celta Vigo som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Cadiz, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Levante, innan det blev ett riktigt nederlag med en 2-0-förlust mot Atletico Madrid.

Mallorca fortsätter att se bleka ut

Mallorca tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Mallorca har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Real Betis, innan Valencia besegrade dem med 0-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Real Sociedad tog hem en seger med 0-2.

Eftersom Celta Vigo både är bookmakarnas favorit till odds 1.82 och har starkare prestationer på sistone än vad Mallorca har visat upp, verkar Celta Vigo vara det naturliga valet.

Celta Vigo vs Mallorca Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 10 december 2021. Celta Vigo tar sig an Mallorca med 1-4-5 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Celta Vigo och Mallorca blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Celta Vigo och Mallorca för närvarande i 6 poäng och 6 placeringar. Celta Vigo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Mallorca på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Mallorca är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Celta Vigo och Mallorca kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Iago Aspas. Han är toppskytt för Celta Vigo, för närvarande på 11 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Mallorca kommer att hoppas att Salva Sevilla hittar nätet igen. Han har gjort två mål på de senaste sex matcherna.