Real Betis vs Atletico Madrid: Bästa oddsen och matchtipsen

Det är mer än 3 poäng på spel när Real Betis tar sig an Atletico Madrid på Estadio Benito Villamarin i La Liga. Real Betis har för närvarande plats 3 i tabellen med 46 poäng efter 26 spelade matcher. Med 26 omgångar bakom sig har Atletico Madrid lyckats samla ihop 45 poäng och ligger på plats 5 i La Liga. Atletico Madrid siktar på att utöka ledningen mot Real Betis i La Liga, när paret möter varandra på söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Betis vs Atletico Madrid i La Liga

 • Real Betis har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste matcher
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Atletico Madrid har släppt in i 22 av de senaste 24 bortamatcherna
 • Atletico Madrid har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Atletico Madrid har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste bortamatcher
 • Atletico Madrid har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • I de senaste 11 av Real Betiss matcher mot Atletico Madrid var antalet mål under 3.5
 • Real Betis har inte vunnit 19 av de 21 senaste matcherna mot Atletico Madrid
 • Real Betis har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna mot Atletico Madrid
 • I 9 av de senaste 11 av Real Betiss matcher mot Atletico Madrid var antalet mål under 2.5
 • Real Betis har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Atletico Madrid

Form: Real Betis mot Atletico Madrid

Real Betis fortsätter att plocka poäng

Real Betis hoppas att den goda formen håller i sig. Real Betis har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Zenit Petersborg lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 0-0, tätt följt av en förlust mot Sevilla med 2-1. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 1-1 mot Rayo Vallecano.

Atletico Madrid flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Atletico Madrid de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Atletico Madrid ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Osasuna med siffrorna 0-3. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Manchester United. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Celta Vigo med 2-0.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Real Betis det bästa valet här till odds 3.00.

Real Betis vs Atletico Madrid Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Atletico Madrid och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Real Betis går in i matchen mot Atletico Madrid med 1-3-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 2 gånger i den senaste 10 matcher mellan Real Betis och Atletico Madrid blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Efter en titt på La Liga-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för lagen eftersom det bara finns 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 27 för Atletico Madrid den här säsongen, kommer gästerna att ha en möjlighet att komma ikapp Real Betis eller till och med komma över dem i tabellen. Real Betis, som nu är nummer 3 med 46 poäng, kommer säkerligen att försöka dra nytta av hemmaplan och studsa längre bort från sina motståndare. Matchen på söndag är säkerligen något att vara spänd på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Juanmi. Han är toppskytt för Real Betis, för närvarande på 12 mål under hela säsongen. Han har dock inte hittat rätt den senaste tiden.

Atletico Madrid kommer att hoppas att Angel Correa hittar nätet igen. Han står på 11 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.