Celta Vigo vs Real Madrid: Bästa oddsen och matchtipsen

Ligaledarna Real Madrid kommer gå in för att öka sin ledning i ligan, när de möter varandra på Abanca Balaidos 18:30 2:a april. Med 36 poäng efter 29 spelade matcher ligger Celta Vigo på plats 11 i La Liga. Real Madrid har just nu 66 poäng från 29 spelade matcher vilket placerar dem på plats 1 i tabellen inför deras kommande möte. Celta Vigo ligger tvåsiffrigt efter Real Madrid i tabellen, men att slå ligaledarna i La Liga är fortfarande mycket prestigefyllt.

Våra tips

Statistik och fakta för Celta Vigo vs Real Madrid i La Liga

 • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Celta Vigo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Celta Vigo har gjort mål i de senaste 8 hemmamatcherna i rad
 • Celta Vigo har släppt in i 8 av de senaste 10 hemmamatcherna
 • Celta Vigo har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Celta Vigo har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har inte förlorat 13 av 15 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har vunnit de senaste 5 matcherna i rad
 • Celta Vigo har inte vunnit de senaste 15 matcherna mot Real Madrid i rad
 • Celta Vigo har släppt in i 30 av de senaste 32 matcherna mot Real Madrid
 • I 10 av de senaste 11 hemmamatcherna Celta Vigo har spelat mot Real Madrid har båda lagen gjort mål
 • I 13 av de senaste 15 av Celta Vigos matcher mot Real Madrid var antalet mål över 2.5
 • Celta Vigo har förlorat 13 av de 15 senaste matcherna mot Real Madrid

Form: Celta Vigo mot Real Madrid

Celta Vigo hoppas få stopp på lidandet

Celta Vigo tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Det har varit en händelserik tid för Celta Vigo de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Mallorca med 4-3. Nästa match blev en besvikelse efter en 1-0-förlust mot Villarreal. Deras senaste match, där man tog sig an Real Betis gav ett oavgjort resultat (0-0).

Real Madrid fortsätter trumma på

Real Madrid hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. I sina tre senaste matcher vann Real Madrid först mot PSG med 3-1 innan segertåget fortsatte mot Mallorca som gav slutresultatet 0-3. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Barcelona med 0-4 och därmed bröt sin vinnartrend.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Celta Vigo är det självklart att satsa på Real Madrid till odds 1.78.

Celta Vigo vs Real Madrid Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Real Madrid och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 5-2. Celta Vigo tar sig an Real Madrid med 0-2-8 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan Celta Vigo och Real Madrid blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Tabellställningen av La Liga visar att Celta Vigo och Real Madrid ligger 30 poäng och 10 platser ifrån varandra för tillfället. Real Madrid kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Celta Vigo är outsider i den här sammandrabbningen kommer Celta Vigo definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Celta Vigo och Real Madrid kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Iago Aspas. Han är toppskytt för Celta Vigo, för närvarande på 13 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Real Madrid kommer att hoppas att Karim Benzema hittar nätet igen. Han står på 22 mål den här säsongen och gjorde 8 mål i deras 6 senaste matcher.