Crystal Palace vs Arsenal: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Arsenal förbereder sig för att möta Crystal Palace i Premier League. Som nummer 12 har Crystal Palace lyckats skrapa ihop 34 poäng efter 29 spelade matcher. Med 54 poäng har Arsenal efter 29 matcher placerat sig på plats plats 4 i Premier League. Arsenal siktar på att hänga med i toppstriden med en vinst mot Crystal Palace på måndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Arsenal i Premier League

 • Crystal Palace har gjort mål i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
 • Crystal Palace har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace släppt inte in i de senaste 3 matcherna i rad
 • Arsenal har vunnit 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Arsenal har inte förlorat 7 av 8 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har inte vunnit 17 av de 19 senaste matcherna mot Arsenal
 • I 8 av de senaste 9 matcherna Crystal Palace har spelat mot Arsenal har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna mot Arsenal
 • I 7 av de senaste 9 av Crystal Palaces matcher mot Arsenal var antalet mål över 3.5
 • I 8 av de senaste 10 av Crystal Palaces matcher mot Arsenal var antalet mål över 2.5

Form: Crystal Palace mot Arsenal

Svårslagna Crystal Palace

Crystal Palace hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Crystal Palace ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Wolves med siffrorna 2-0. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Manchester City. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Everton med 4-0.

Arsenal fortsätter att plocka poäng

Arsenal hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Arsenal är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Leicester med 2-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 0-2 mot Liverpool, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 0-1-vinst mot Aston Villa.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Arsenal är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.00.

Crystal Palace vs Arsenal Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2 match som spelades 18 oktober 2021. Crystal Palace går in i matchen mot Arsenal med 2-5-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Crystal Palace och Arsenal har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 20 poäng. Även om Crystal Palace inte kommer att ha en möjlighet att komma över Arsenal i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Arsenal, som nu ligger på 4 med 54 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Wilfried Zaha är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Crystal Palace kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer The Gunners ställa hoppet till Bukayo Saka att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.