Champions League: Tisdagens bästa tips

Supersingeln: Bayern München – Dynamo Kiev

Bayern München har redan säkrat sin slutspelsbiljett men måste fortfarande besegra Dynamo Kiev för att spika första platsen i gruppen. Så här långt har tyskarna gjort 17 mål på 4 matcher och mot en övermatchad motståndare kommer de få flera chanser att öka det antalet ytterligare.

Dynamo Kiev ligger sist i grupp E utan en enda seger och är dessutom mållösa. Ska man ha chans för avancemang måste man plocka 3 poäng mot ett formstarkt Bayern som mycket väl kan vara årets starkaste titelfavorit – en tuff uppgift vilket reflekteras i oddsen där en seger för tyskarna prissatts för 1.29 gånger pengarna.

Vi hittar istället större spelvärde genom att satsa på mål. Bayern München är en offensiv maskin och krossade Dynamo Kiev med 5-0 när de två lagen tidigare mötes i gruppspelet. Ukrainarna spelar på hemmaplan denna gång men det kommer inte hjälpa dem att undslippa ett liknande öde.

Tips: Bayern München gör fler än 2.5 mål @1.9

Dubbeln: Young Boys – Atalanta

Atalanta var först nära att spela oavgjort och sedan slå Manchester United om det inte vore för Cristiano Ronaldos avgörare vid båda tillfällen. Men italienarna borde knappast vara modfällda – just nu ligger Gian Piero Gasperinis mannar på tredje plats i gruppen och kan fortfarande sätta sig i en fördelaktig position inför sista omgången med en seger mot Young Boys på tisdag.

Young Boys ligger sist i grupp F och måste vinna mot Atalanta för att hålla slutspelsdrömmarna vid liv. Dock är Atlanta det bättre laget och en bortavinst för 1.83 i odds är därför en solklar spik, även om vi trissar upp priset på kupongen ytterligare genom att slänga in över 2.5 mål.

När de två lagen möttes i september vann italienarna med 1-0 men denna gång borde vi se fler mål med tanke på hur mycket som står på spel för båda sidor. Sedan dess har italienarna öst in mål i både Serie A och Champions League. Young Boys har släppt in 8 mål så här långt i gruppspelet och allt detta bådar gott för en underhållande tillställning.

Tips: Atalanta och över 2.5 mål @2.38