Helgens bästa tips: Spelvärdet ligger hos Gunners

Liverpool – Arsenal

Efter en blek start på säsongen verkar det som Arsenal hittat formen under Mikel Arteta. Den anrika Londonklubben kunde säkra sin åttonde raka seger när man besegrade Watford med 1-0 senast, och när man nu besöker Anfield i helgen ligger spelvärdet hos underdogen.

Liverpool åkte nyligen på säsongens första förlust när man besegrades av West Ham med 3-2, men en titt på de senaste resultaten kan tyda på att formen börjat dala för Jurgen Klopps mannar tidigare än så.

Liverpool är fortfarande Premier Leagues giftigaste lag framåt men försvarsmässigt har man varit sårbara. Totalt har man släppt in 13 mål i de 9 senaste matcherna i Premier League och Champions League, vilket inkluderar oavgjorda resultat mot både Brentford och Brighton.

Hemmalaget är storfavorit inför lördagens möte (1.48) med Arsenal. Men det här är fortfarande en jämnare match en oddsen föreslår, därför ser jag potential i att backa en formstark Londonsida.

Tips: Arsenal eller oavgjort @2.45

Wolverhampton – West Ham

West Ham satte stopp för Liverpools obesegrade svit på 25 raka matcher när man slog Klopps mannar med 3-2 på London Stadium senast. The Hammers har blivit säsongens snackis och ligger nu på tredje plats i tabellen inför lördagens besök till West Midlands.

Wolveherhampton såg kanske bleka ut när man förlorade med 2-0 mot Crystal Palace, men innan dess hade Bruno Lages mannar samlat på sig 5 raka matcher utan en förlust. Dessutom har man varit koncisa framåt och gjort mål i 5 av deras 6 senaste ligamatcher.

West Ham är obesgrade på åtta raka bortamatcher och det finns spelvärde i att backa Londonsidan här för 2.45 i odds.

Dock kan det vara fördelaktigare att spela på mål – i 3 av deras 5 senaste möten head-to-head har slutresultatet hamnat över 2.5 mål och med de båda sidornas offensiva form i åtanke tippar jag en målrik tillställning på Molineux där båda lagen får det att rassla i nätmaskorna.

Tips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål @2.4