Crystal Palace vs Liverpool bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när The Reds förbereder sig för att möta Crystal Palace i Premier League. The Eagles ligger på plats 11 i Premier League med 24 poäng efter att ha spelat 21 matcher. Avståndet till The Reds är 21 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 2 i tabellen efter 21 omgångar. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Crystal Palace. De skulle dock kunna skrälla mot Liverpool.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Liverpool i Premier League

 • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppt in i 10 av de senaste 11 matcherna
 • Crystal Palace har gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Crystal Palace har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Liverpool har gjort mål i 45 av de senaste 47 matcherna
 • Liverpool har inte förlorat 34 av 36 av deras senaste matcher
 • Liverpool har inte vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Liverpool har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Crystal Palace har släppt in i de senaste 17 matcherna mot Liverpool i rad
 • Crystal Palace har förlorat 11 av de 12 senaste matcherna mot Liverpool
 • Crystal Palace har inte vunnit 11 av de 12 senaste matcherna mot Liverpool
 • I 7 av de senaste 8 av Crystal Palaces hemmamatcher mot Liverpool var antalet mål över 2.5
 • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat mot Liverpool har båda lagen gjort mål

Form: Crystal Palace mot Liverpool

Crystal Palace flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Crystal Palace de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit både högt och lågt för Crystal Palace den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot West Ham fick de åka hem tomhänta med en 3-2-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 2-1-vinst mot Millwall. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Brighton.

Liverpool håller målet i sikte

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Liverpool som hållit sin nivå. Liverpool ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Shrewsbury med siffrorna 4-1. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Arsenal. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Brentford med 3-0.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Liverpool till odds 1.58 ser ut att vara det bästa alternativet på söndag.

Crystal Palace vs Liverpool Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Liverpool och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. The Eagles har vunnit 10%, medan The Reds har vunnit 90% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-0-9. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Crystal Palace och Liverpool. Båda lagen gör mål var ut 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 21 poäng. Även om Crystal Palace inte kommer att ha en möjlighet att komma över Liverpool i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Liverpool, som nu ligger på 2 med 45 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Conor Gallagher har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. The Eagles kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Liverpool. Gästerna hoppas att Mohamed Salah fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.