Genoa vs Udinese bästa odds och matchtips

Genoa gör sig redo för striden mot Udinese vid Stadio Luigi Ferraris kommande lördag, en match i omgång 23 av Serie A. Genoa ligger på plats 19 i Serie A med 12 poäng efter att ha spelat 22 matcher. Avståndet till Udinese är 11 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 14 i tabellen efter 21 omgångar. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Genoa. De skulle dock kunna skrälla mot Udinese.

Våra tips

Statistik och fakta för Genoa vs Udinese i Serie A

 • Genoa har inte vunnit 23 av 25 av deras senaste matcher
 • Genoa har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Genoa har inte gjort mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
 • Udinese har släppt in i 19 av de senaste 21 bortamatcherna
 • Udinese har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Udinese har gjort mål i 7 av de senaste 9 matcherna
 • Udinese har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Genoa har inte vunnit de senaste 11 matcherna mot Udinese i rad
 • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna Genoa har spelat mot Udinese har båda lagen gjort mål
 • Genoa har släppt in i 16 av de senaste 17 matcherna mot Udinese
 • Genoa har gjort mål i 13 av de senaste 14 hemmamatcherna mot Udinese
 • Genoa har inte förlorat 8 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Udinese

Form: Genoa mot Udinese

Genoa hoppas få stopp på lidandet

Genoa tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Genoa är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-0 mot Spezia innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot AC Milan. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Fiorentina besegrade dem med 6-0.

Udinese flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Udinese eftersom de håller sin nivå. Udinese har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 2-6 mot Atalanta och Juventus. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 0-0 mot Lazio vilket gav en poäng.

Eftersom Udinese både är bookmakarnas favorit till odds 2.22 och har starkare prestationer på sistone än vad Genoa har visat upp, verkar Udinese vara det naturliga valet.

Genoa vs Udinese Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 28 november 2021. Genoa har vunnit 0%, medan Udinese har vunnit 60% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-4-6. 4 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Genoa och Udinese blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Genoa och Udinese för närvarande i 11 poäng och 5 placeringar. Udinese kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Genoa på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Genoa är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Genoa och Udinese kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Beto när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Udinese.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Genoa är Mattia Destro spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.