Crystal Palace vs Newcastle bästa odds och matchtips

Crystal Palace gör sig redo för striden mot Newcastle vid Selhurst Park på lördag, en match i omgång nio av Premier League. Crystal Palace har för närvarande plats 14 i tabellen med åtta poäng efter åtta spelade matcher. Med åtta omgångar bakom sig har Newcastle lyckats samla ihop tre poäng och ligger på plats 19 i Premier League. Det är tuffa tider för både Crystal Palace och Newcastle i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Newcastle

  • Crystal Palace vann inte de senaste fyra matcherna i rad;
  • Crystal Palace är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Crystal Palace är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad hemma;
  • Crystal Palace släppte in i tio av de senaste tolv matcherna.
  • Newcastle vann inte de senaste åtta matcherna i rad;
  • Newcastle vann inte de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Newcastle släppte in i 17 av de senaste 19 matcher;
  • Newcastle nätade i 15 av de senaste 17 matcher.

Form: Crystal Palace mot Newcastle

Crystal Palace är svåra att bryta ner

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Crystal Palace som hållit sin nivå. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Crystal Palace på jakt efter en vinst igen. Mot Brighton fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (1-1), innan de återigen fick dela på poängen mot Leicester i en match som slutade 2-2. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 2-2 mot Arsenal.

The Magpies har problem att hitta bra resultat

Newcastle tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. På sina senaste tre matcher har Newcastle endast lyckats samla in ett enda poäng, det i en oavgjord match mot Watford. Det följdes upp med en förlust mot Wolves och senast blev det förlust med 3-2 mot Tottenham.

Eftersom Crystal Palace både är bookmakarnas favorit till odds 1.96 och har starkare prestationer på sistone än vad Newcastle har visat upp, verkar The Eagles vara det naturliga valet.

Crystal Palace vs Newcastle Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Crystal Palace och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 2-1. Crystal Palace tar sig an Newcastle med 4-2-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Crystal Palace och Newcastle har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen fem poäng. Även om Newcastle inte kommer att ha någon att ta sig förbi Crystal Palace i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Crystal Palace, som nu är nummer 14 med åtta poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Callum Wilson när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet två gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Newcastle. Hans säsongssaldo är tre mål just nu. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för Crystal Palace är Odsonne Edouard spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.