Crystal Palace vs Norwich bästa odds och matchtips

Crystal Palace verkar vara i god form när de tar emot Norwich i omgång 20 av Premier League. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. The Eagles ligger på plats 12 i Premier League med 20 poäng efter att ha spelat 18 matcher. Avståndet till Norwich är 10 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 20 i tabellen efter 18 omgångar. Det är tuffa tider för både Crystal Palace och Norwich i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Norwich i Premier League

 • I 6 av de senaste 7 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har inte förlorat 10 av 11 av deras senaste hemmamatcher
 • Crystal Palace har gjorde mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • Crystal Palace har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Norwich har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste matcher
 • Norwich har släppt in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
 • Norwich har förlorade de senaste 3 matcherna i rad
 • Norwich har gjorde inte mål i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
 • Crystal Palace har inte förlorat 7 av de 8 senaste matcherna mot Norwich
 • I 5 av de senaste 6 Crystal Palaces matcher mot Norwich var antalet av mål under 2.5
 • Crystal Palace har gjorde mål i 7 av de senaste 8 matcherna mot Norwich
 • I 5 av de senaste 6 Crystal Palaces matcher mot Norwich var antalet av mål under 3.5
 • Crystal Palace har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna mot Norwich

Form: Crystal Palace mot Norwich

Det är lite problematiskt för Crystal Palace

Crystal Palace hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Crystal Palace har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 3-1-vinst mot Everton innan det blev oavgjort efter resultatet 2-2 mot Southampton. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Tottenham visade sig vara för starka och resultatet 3-0 innebar förlust för Crystal Palace.

Norwich har hamnat på hal is igen

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Man kommer till matchen med tre raka förluster och står utan vinst i de senaste sex matcherna och har bara mäktat med ett mål. I de tre senaste matcherna har man förlorat mot Manchester United, Aston Villa och Arsenal.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Crystal Palace är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.65.

Crystal Palace vs Norwich Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Crystal Palace & Norwich spelades 1 januari 2020. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Crystal Palace har vunnit 38% procents, medan Norwich har vunnit 13% procents av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-4-1. 2 gånger i den senaste 8 matcher mellan Crystal Palace och Norwich blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 8 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Crystal Palace och Norwich för närvarande i 10 poäng och 8 placeringar. Crystal Palace kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich kommande tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Crystal Palace och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Conor Gallagher. Han är toppskytt för Crystal Palace, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher. 

Norwich kommer att hoppas att Teemu Pukki hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.