Watford vs West Ham bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när The Hammers förbereder sig för att möta Watford i Premier League. Watford är placerade på plats 17 i Premier League med 13 poäng efter 16 spelade omgångar. The Hammers ligger på plats 6 i tabellen med 28 poäng efter 16 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Watford och West Ham i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs West Ham i Premier League

 • Watford har släppt in i de senaste 15 matcherna i rad
 • I de senaste 5 matcherna i rad Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Watford har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Watford har gjort mål i de senaste 5 matcherna i rad
 • West Ham United har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • West Ham United har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste matcher
 • West Ham United har gjorde inte mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • Watford gjorde mål i 12 av de senaste 13 matcherna mot West Ham United
 • I de senaste 3 Watfords matcher mot West Ham United var antalet av mål över 3.5
 • I de senaste 3 matcherna i rad Watford har spelat mot West Ham United har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 10 Watfords matcher mot West Ham United var antalet av mål över 1.5
 • I de senaste 3 Watfords matcher mot West Ham United var antalet av mål över 2.5

Form: Watford mot West Ham

Watford fortsätter sin förlorande svit

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Chelsea, innan Manchester City besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Brentford tog hem en seger med 2-1.

West Ham har stora problem

The Irons tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. West Ham kommer till matchen med tre raka förluster i ryggen. Först förlorade man mot Arsenal, följt av ytterligare en förlust mot Tottenham. Senast förlorade man med 3-2 mot Southampton.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. West Ham är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.10.

Watford vs West Ham Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog West Ham med sig 3 poäng därifrån i en 3-1-seger. Watford tar sig an West Ham med 4-1-5 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 5 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Watford och West Ham. Båda lagen gör mål gav utdelning 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Watford och West Ham för närvarande i 15 poäng och 11 placeringar. The Hammers kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Watford och West Ham kommer att sluta.

Skytteligan

Emmanuel Dennis är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Watford kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer The Hammers ställa hoppet till Jarrod Bowen att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.