Crystal Palace vs Wolves bästa odds och matchtips

När både Crystal Palace och Wolves njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan det bädda för en spännande närkamp där båda lagen vill stärka sin position i tabellen på på Selhurst Park klockan 16:00 6:e november. Som nummer 13 har Crystal Palace lyckats skrapa ihop tolv poäng efter tio spelade matcher. Med 16 poäng har Wolves efter tio matcher placerat sig på plats plats sju i Premier League. Även om Wolves går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Wolves

  • Crystal Palace är obesegrade de senaste fem matcherna i rad;
  • Crystal Palace vann inte de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Crystal Palace är obesegrade de senaste fem matcherna i rad hemma;
  • Crystal Palace nätade i sju av de senaste nio matcher.
  • Wolves är obesegrade de senaste fem matcherna i rad;
  • Wolves är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Wolves har vunnit i fyra av de senaste fem matcher;
  • Wolves släppte in i 14 av de senaste 16 matcher.

Form: Crystal Palace mot Wolves

Crystal Palace håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Crystal Palace de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Crystal Palace ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 2-2-match mot Arsenal. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Newcastle i en match som slutade 1-1, innan Crystal Palace besegrade Manchester City med slutresultatet 2-0.

Wolves kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Wolves verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. De är obesegrade i de senaste tre matcherna med vinst mot Aston Villa, följt av ett oavgjort resultat mot Leeds. Senast blev det en 2-1 seger mot Everton.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Wolves är vårt val för en seger.

Crystal Palace vs Wolves Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Crystal Palace mot Wolves var ett Premier League-möte så sent som 30 januari 2021 och vi såg då Crystal Palace ta en 1-0-vinst. Crystal Palace går in i matchen mot Wolves med 2-1-3 i bagaget från deras senaste tio matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Crystal Palace och Wolves har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Crystal Palace inte kommer att ha en möjlighet att komma över Wolves i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu ligger på sju med 16 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Hee-Chan Hwang när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fyra gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Wolves. Hans säsongssaldo är fyra mål just nu. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för The Eagles är Wilifried Zaha spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.