Dalkurd FF vs Halmstads BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Dalkurd FF drar fördel av hemmaplan när Halmstads BK gästar i Superettan kommande måndag. Dalkurd FF går in i den tredje omgången av Superettan med 3 poäng och hoppas kunna dubbla detta i kommande match. Ingen drömstart den nya säsongen för Halmstads BK , de har fått nöja sig med en enda poäng hittills i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för Dalkurd FF vs Halmstads BK i Superettan

 • Dalkurd FF har inte förlorat de senaste 19 hemmamatcherna i rad
 • Dalkurd FF har gjort mål på de senaste 19 hemmamatcherna
 • Dalkurd FF har vunnit 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
 • Dalkurd FF har släppt in i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Dalkurd FF har inte vunnit 3 av sina senaste 4 matcher
 • Halmstads BK har släppt in på de senaste 12 matcherna
 • Halmstads BK har inte vunnit de senaste 7 matcherna i rad
 • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna Halmstads BK har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Halmstads BK har förlorat 3 av sina senaste 4 matcher
 • Halmstads BK har spelat oavgjort 3 av sina senaste 4 bortamatcher
 • I 5 av de senaste 6 av Dalkurd FFs matcher mot Halmstads BK var antalet mål under 2.5
 • I 5 av de senaste 6 av Dalkurd FFs matcher mot Halmstads BK var antalet mål under 3.5
 • Dalkurd FF har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Halmstads BK i rad
 • Dalkurd FF har inte förlorat de senaste 3 hemmamatcherna mot Halmstads BK i rad
 • Dalkurd FF har gjort mål i de senaste 3 hemmamatcherna mot Halmstads BK i rad

Form: Dalkurd FF mot Halmstads BK

Dalkurd FF flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Dalkurd FF eftersom de håller sin nivå. Dalkurd FF har varit med om det mesta i sina senaste matcher där man också lyckats plocka tre poäng. Säsongen började tyvärr med en 1-0 förlust mot Norrby. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Trelleborgs FF besegrades med 2-0.

Halmstads BK fångades av slumpen

Resultaten har varit under all kritik för Halmstads BK på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Halmstads BK som bara lyckats plocka en poäng i de senaste två matcherna. Först spelade de oavgjort 2-2 mot Örgryte, innan det blev ett riktigt nederlag med en 1-2-förlust mot Norrby.

Dalkurd FF har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 3.60 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.08.

Dalkurd FF vs Halmstads BK Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Halmstads BK och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. Dalkurd FF går in i matchen mot Halmstads BK med 2-2-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 1 gånger i de senaste 6 matcherna mellan Dalkurd FF och Halmstads BK. Båda lagen gör mål gav utdelning 1 gånger i dessa 6 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara två poäng. Detta innebär att denna omgångs 3 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Halmstads BK kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Dalkurd FF som för närvarande ligger på plats nummer 6 med tre poäng i den kommande matchen kommande måndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Koen Kostons en av spelarna från Dalkurd FF som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Halmstads BK Mikael Boman på listan över 2 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.