Örgryte vs Östers IF: Bästa oddsen och matchtipsen

Örgryte drar fördel av hemmaplan när Östers IF gästar i Superettan på måndag. Ingen drömstart för Örgryte den här säsongen. De har fått nöja sig med en enda poäng hittills i Superettan. Östers IF går in i denna tredje omgång i Superettan med 3 poäng i bagaget och hoppas att kunna dubbla det i den kommande matchen.

Våra tips

Statistik och fakta för Örgryte vs Östers IF i Superettan

 • I 9 av de senaste 10 hemmamatcherna Örgryte har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Örgryte har släppt in på de senaste 10 hemmamatcherna
 • Örgryte har inte förlorat 13 av sina senaste 14 hemmamatcher
 • Örgryte har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
 • Örgryte har inte vunnit 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
 • Östers IF har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Örgryte har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Östers IF
 • I 6 av de senaste 7 av Örgrytes hemmamatcher mot Östers IF var antalet mål under 2.5
 • I 6 av de senaste 7 av Örgrytes hemmamatcher mot Östers IF var antalet mål under 3.5
 • Örgryte har gjort mål i 5 av de senaste 6 hemmamatcherna mot Östers IF
 • Örgryte har vunnit 3 av de 4 senaste hemmamatcherna mot Östers IF

Form: Örgryte mot Östers IF

Örgryte hoppas få stopp på lidandet

Örgryte hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Örgryte är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste matcher. Det blev oavgjort efter en (2-2)-match mot Halmstads BK. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när AFC Eskilstuna besegrade dem med 4-3.

Östers IF fortsätter att se bleka ut

Östers IF hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Östers IF har stött på blandade resultat i sina senaste matcher där man skrapat ihop tre poäng. I premiären plockades tre viktiga poäng i en 1-3-vinst mot Landskrona BoIS. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 1-2 förlust mot IK Brage i den senaste matchen.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Örgryte vs Östers IF Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Superettan – 22 augusti 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 0-0. Örgryte går in i matchen mot Östers IF med 5-3-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. 3 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Örgryte och Östers IF blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande två poäng och sex platser. Den här omgången 3 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Örgryte och Östers IF slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande måndag.

Skytteligan

Ailton är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Örgryte kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Östers IF ställa hoppet till Marc Rochester Sörensen att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.