Dalkurd FF vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Dalkurd FF drar fördel av hemmaplan när Skövde AIK gästar i Superettan kommande fredag. Efter sex spelade matcher är Dalkurd FF rankade som nummer 15 i Superettan med tre poäng. Det ger en skillnad på tio poäng till Skövde AIK, som ligger på plats 5 i tabellen med 13 poäng. Dalkurd FF är omskakade efter flera raka förluster i Superettan. Deras kommande möte mot Skövde AIK ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Dalkurd FF vs Skövde AIK i Superettan

  • Dalkurd FF har inte förlorat 19 av sina senaste 21 hemmamatcher
  • Dalkurd FF har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • Dalkurd FF har förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • Dalkurd FF har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna
  • Dalkurd FF har inte vunnit 7 av sina senaste 8 matcher
  • Skövde AIK har inte förlorat 25 av sina senaste 27 matcher
  • Skövde AIK har inte förlorat 13 av sina senaste 14 bortamatcher
  • Skövde AIK har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • I de senaste 3 bortamatcherna i rad Skövde AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Skövde AIK har vunnit 5 av sina senaste 7 matcher

 

Form: Dalkurd FF mot Skövde AIK

Dalkurd FF seriens sämsta lag.

Dalkurd FF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Dalkurd FF har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Östersund, innan Östers IF besegrade dem med 3-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Utsiktens BK tog hem en seger med 3-0.

Skövde AIK imponerar.

Skövde AIK hoppas att den goda formen håller i sig. I sina tre senaste matcher vann Skövde AIK först mot Norrby med 2-0 innan segertåget fortsatte mot AFC Eskilstuna som gav slutresultatet 1-2. Trenden höll tyvärr inte i sig då de senast förlorade mot Halmstads BK med 1-3.

Dalkurd FF vs Skövde AIK Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen tio poäng. Även om Dalkurd FF inte kommer att ha en möjlighet att komma förbi Skövde AIK i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet. Skövde AIK, som nu ligger på fem med 13 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Vi tror på det sistnämnda.

Skytteligan

Dalkurd har inte gjort mål i de fyra senaste matcherna och svårt att peka ut någon som ska näta där. För gästerna är det ett enkelt val där vi plockar favoriten Jack Cooper Love i vanlig ordning.