Degerfors vs AIK bästa odds och match tips

Med 5 förluster i rad kommer Degefors att ha det svårt mot gästerna. Även om AIK inte spelar hemma tror vi fortfarande att de kommer att dominera på måndag. Degerfors rankas som nummer 13 i tabellen med 18 poäng efter 20 matcher. Med 20 omgångar bakom sig har AIK samlat 40 poäng och ligger på plats nummer 2 i Allsvenskan. Vi kommer att titta på en spännande match med förmodligen många mål.

Våra tips

Statistik och fakta för Degerfors VS. AIK.

  • Degerfors har förlorat de senaste 5 matcherna i rad;
  • Degerfors har förlorat i 6 av de senaste 7 matcher;
  • Degerfors släppte in i 11 av de senaste 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Degerfors senaste 6 av 8 matcher.
  • AIK är obesegrade de senaste 10 matcherna i rad;
  • AIK är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • AIK har vunnit i 6 av de senaste 7 matcher;
  • AIK nätade i 15 av de senaste 17 matcher.

Form: Degerfors mot AIK

Degerfors hoppas stoppa lidandet.

Resultaten har varit katastrofala för Degerfors på senare tid. Därför är de desperata att vinna kommande match – eller åtminstone ta en poäng. I de tre senaste matcherna för Degerfors förlorade de 4-1 till Kalmar FF och följt med 2-1 förlust mot Sirius och slutligen, i den senaste matchen blev det 3-2 förlust mot Djurgården.

AIK är i mycket bra form.

AIK fortsätter dominera mot nästan alla andra i ligan med ytterligare en vinst i förra matchen. I de tre senaste matcherna för AIK tog de en 2-0 vinst mot Örebro och sen blev det 0-0 mot Mjällby. Den senaste matchen var 3-1 vinst mot IFK Göteborg.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Degerfors är det självklart att satsa på AIK till odds 1.64.

Degerfors VS. AIK Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 12 April 2021, och Degerfors kom därifrån med en 2-0 seger. Degerfors möter AIK med bara 0-0-1 från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande ställningen så skiljer Degerfors och AIK för närvarande i 22 poäng och 11 platser. AIK kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Degerfors kommande måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Degerfors är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Degerfors och AIK kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Nabil Bahoui när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Degerfors är Victor Edvardsen spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.