Trelleborgs FF vs IFK Värnamo bästa odds och match tips

Det första och det andra laget möter i en spännande match på söndag. Både Trelleborgs FF och IFK Värnamo hoppas på att inte bara befästa sin position i tabellen utan att ta den första platsen när de möter i denna efterlängtade match. Rankad som nummer 2 i Superettan har Trelleborgs FF samlat 37 poäng från 21 matcher. Med 40 poäng befinner IFK Värnamo sig rankad som nummer 1 efter 21 matcher.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF VS. IFK Värnamo.

  • Trelleborgs FF är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad;
  • Trelleborgs FF har vunnit de senaste 6 matcherna i rad hemma;
  • Trelleborgs FF har vunnit i 6 av de senaste 7 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 8 av 10 matcher.
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Värnamos senaste 7 av 9 matcher;
  • IFK Värnamo nätade i 9 av de senaste 11 matcher;
  • IFK Värnamo släppte in i 5 av de senaste 7 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Värnamos senaste 3 matcher i rad.

Form: Trelleborgs FF mot IFK Värnamo

Trelleborgs FF fortsätter att plocka poäng.

Trelleborgs FF hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Trelleborgs FF tog de en 3-1 vinst mot IK Brage och sen blev det 1-1 mot Helsingborg. Den senaste matchen var 1-1 mot Norrby.

IFK Värnamo fortsätter också att plocka poäng.

IFK Värnamo hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste matcherna för IFK Värnamo tog de en 2-0 vinst mot Landskrona BoIS och följt med 2-1 vinst mot Akropolis IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-0 vinst mot J-Södra.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Trelleborgs FF VS. IFK Värnamo Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom IFK Värnamo därifrån med 3 poäng och resultatet var 1-0. Trelleborgs FF möter IFK Värnamo med 4-1-2 från deras senaste 7 matcher i Superettan. De senaste matcherna mellan Trelleborgs FF och IFK Värnamo har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 3 poäng. Detta innebär att denna match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Trelleborgs FF kommer att ha en möjlighet att komma ikapp IFK Värnamo som för närvarande ligger på plats nummer 1 med 40 poäng i den kommande matchen på söndag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Petar Petrovic. Han är toppskytt för Trelleborgs FF, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

IFK Värnamo kommer att hoppas att Oscar Johansson hittar nätet igen. Han står på 5 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.