Degerfors vs Halmstads BK bästa odds och matchtips

Degerfors välkomnar Halmstads BK för en match i Allsvenskan på Stora Valla på lördag. På plats nummer 14 i Allsvenskan har Degerfors spelat ihop 22 poäng efter 22 matcher. Med 23 poäng befinner sig Halmstads BK på plats tolv i tabellen med 22 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Degerfors och Halmstads BK i Allsvenskan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Degerfors vs Halmstads BK

  • Degerfors släppte in i 12 av de senaste 14 matcherna;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Degerfors senaste sju av nio matcher;
  • Degerfors nätade fyra av de senaste sex matcherna;
  • Båda lagen gjorde mål i Degerfors senaste fyra av sex matcher.
  • Halmstads BK vann inte de senaste sex matcherna i rad;
  • Halmstads är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Halmstads BK vann inte de senaste fem matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads senaste 17 av 19 matcher.

Form: Degerfors mot Halmstads BK

Degerfors hoppas på en nystart

Degerfors tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Degerfors gick det så här: den första förlorade 3-2 mot Djurgården och sen blev det en 2-1 vinst mot AIK. Den senaste matchen blev en 0-0 mot Varbergs BoIS FC.

Halmstads BK fortsätter att se bleka ut

Halmstads BK hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. De tre senaste matcherna för Halmstads BK slutade 0-0 mot Mjällby följt av en 1-1 mot Sirius och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 1-1 mot Östersund.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Degerfors är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.90.

Degerfors vs Halmstads BK Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 23 maj 2021. Degerfors går in i matchen mot Halmstads BK med 0-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Degerfors och Halmstads BK för närvarande i en poäng och två platser. Degerfors kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Halmstads BK kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Halmstads BK är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Degerfors och Halmstads BK kommer att sluta. Båda lagen är i desperat behov av poäng för att försöka undvika bottenstriden.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Sadat Karim när man letar efter en målskytt. Han har gjort mål de två senaste matcherna. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för Degerfors är Victor Edvardsen spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.