Östersund vs Malmö FF bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Malmö FF möter Östersund för en match i Allsvenskan på lördag. Östersund är placerade på plats 16 i Allsvenskan med 13 poäng efter 22 spelade omgångar. Malmö FF ligger på plats 3 i tabellen med 41 poäng efter 22 spelade matcher. 4 förluster i de senaste 6 kampe har satt tydliga spår i självförtroendet hos Östersund. De skulle dock kunna skrälla mot Malmö FF.

Våra tips

Statistik och fakta för Östersund vs Malmö FF

  • Östersund vann inte de senaste tre matcherna i rad;
  • Östersund släppte in i 19 av de senaste 21 matcher;
  • Östersund släppte in de senaste 14 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Östersunds senaste tre av fem matcher.
  • Malmö FF nätade i 30 av de senaste 32 matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Malmö senaste fyra av sex matcher;
  • Malmö släppte in i sex av de senaste åtta matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Malmös senaste fyra av sex matcher.

Form: Östersund mot Malmö FF

Östersund har problem att hitta bra resultat

Östersund tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. De tre senaste matcherna för Östersund förlorade de med 2-0 mot Örebro följt av en 3-0 förlust mot Djurgården och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 1-1 mot Halmstads BK.

Malmö FF hoppas få stopp på lidandet

Malmö FF hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. De tre senaste matcherna för Malmö FF tog en 5-1 vinst mot Örebro följt av en 4-0 förlust mot Zenit Petersburg i Champions League och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 1-0 förlust mot Mjällby.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan vad som helst hända. En seger för Malmö FF till odds 1.36 ser ut att vara det bästa alternativet på lördag.

Östersund vs Malmö FF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Östersund & Malmö FF spelades 25 april 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Östersund går in i matchen mot Malmö FF med 1-4-5 i bagaget från deras senaste tio matcherna i Allsvenskan. I de föregående tio matcherna mellan Östersund och Malmö FF kom över 2,5 mål upp sex gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Östersund och Malmö FF för närvarande i 28 poäng och 13 placeringar. Malmö FF kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Östersund på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Östersund är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Östersund och Malmö FF kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Antonio-Mirko Colak när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet två gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Malmö FF. Hans säsongssaldo är tio mål just nu. 

Med fyra mål på de sex senaste matcherna för Östersund är Blair Turgott spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.