Sirius vs Varbergs BoIS FC bästa odds och matchtips

Både Sirius och Varbergs BoIS FC kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Allsvenskan. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Allsvenskan. Som nummer tio har Sirius lyckats skrapa ihop 27 poäng efter 22 spelade matcher. Med 28 poäng har Varbergs BoIS FC efter 22 matcher placerat sig på plats plats nioi Allsvenskan. Både Sirius och Varberg har varit besvikna över resultaten den senaste tiden i Allsvenskan. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius vs Varbergs BoIS FC

  • Sirius vann inte de senaste tre matcherna i rad;
  • Sirius nätade i tio av de senaste tolv matcherna;
  • Sirius släppte in i sex av de senaste åtta matcherna;
  • Båda lagen gjorde mål i Sirius senaste fem av sju matcher.
  • Varbergs BoIS FC vann inte de senaste fyra matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs senaste fyra av sex matcher;
  • Varbergs nätade i sex av de senaste åtta matcher.

Form: Sirius mot Varbergs BoIS FC

Sirius fortsätter trumma på

Stämningen i Sirius är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Sirius är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 4-2 mot IFK Norrköping innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Halmstads BK. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Kalmar FF besegrade dem med 3-1.

Varbergs BoIS FC är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när d et gäller Varbergs BoIS FC eftersom de håller sin nivå. Sirius är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De spelade först lika mot Häcken, som de följde upp med en 2-1 förlust mot IFK Norrköping. Senast blev det oavgjort mot Degerfors (0-0)

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är dubbelchans 1X ett bra val till odds 1.36.

Sirius vs Varbergs BoIS FC Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 9 augusti 2021. Sirius har vunnit 0%, medan Varbergs BoIS FC har vunnit 33% av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-2-1.

Tabellställningar i Allsvenskan

Efter en titt på Allsvenskan-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer en poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 23 för hemmalaget, kommer Sirius att ha en möjlighet att komma ikapp Varbergs BoIS FC eller till och med komma över besökarna i ligan. Varbergs BoIS FC, som nu ligger på plats nio med 28 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på lördag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Den bäste målskytten för Landskrona den senaste tiden heter Alexander Johansson som nätat två gånger på de senaste fyra matcherna.

Med fyra mål på de fem senaste matcherna för Sirius är Christian Kouakou spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.