Degerfors vs Hammarby: Bästa oddsen och matchtipsen

Serieledaren Hammarby åker till Degerfors med full pot i bagaget. Laget kliver ut på Stora Valla som tydliga favoriter under torsdagen och vi förväntar oss att lagets form håller i. Degerfors med tre raka förluster och 0 poäng inspelade kommer få det tufft och bör inte kunna störa Bajen.

Våra tips

Statistik och fakta för Degerfors vs Hammarby i Allsvenskan

  • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Degerfors har släppt in i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
  • Degerfors har gjort mål i 13 av de senaste 14 matcherna
  • Degerfors har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
  • Degerfors har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • Hammarby har gjort mål i 29 av de senaste 31 matcherna
  • Hammarby har inte förlorat 20 av sina senaste 22 matcher
  • Hammarby har vunnit 12 av sina senaste 14 matcher

 

Form: Degerfors mot Hammarby

Degerfors ute på hal is

Resultaten har varit under all kritik för Degerfors på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Degerfors har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-1 mot Djurgården, innan Häcken besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Kalmar FF tog hem en seger med 2-0.

Bajen mot fjärde raka vinsten

Hammarby fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Hammarby har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 2-1-vinst mot Helsingborg. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot GIF Sundsvall med 1-5 innan de i förra matchen besegrade Mjällby med 2-0.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Degerfors är det självklart att satsa på Hammarby till odds 1.73.

Degerfors vs Hammarby Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Hammarby och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-1. Degerfors går in i matchen mot Hammarby med 0-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen nio poäng. Även om Degerfors inte kommer att ha en möjlighet att komma över Hammarby i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Hammarby, som nu ligger på ett med nio poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på torsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Nahir Besara och Williot Swedberg när man letar efter en målskyttar. De har gjort flera mål denna säsong för Hammarby.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Degerfors är Diego Campos spelaren man ska hålla ett extra öga på i hemmalaget.