Mjällby vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

Mjällby verkar vara i god form när de tar emot Sirius i omgång 4 av Allsvenskan. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats 8 i Allsvenskan ligger just nu Mjällby som samlat ihop sex poäng efter deras tre spelade matcher. Med sju poäng befinner sig Sirius på plats 4 efter tre spelade matcher. Sirius har fått en bra start på sin säsong i Allsvenskan och har alla möjligheter att fortsätta i det flytet när de möter Mjällby.

Våra tips

Statistik och fakta för Mjällby vs Sirius i Allsvenskan

  • Mjällby har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
  • Mjällby har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Mjällby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Sirius har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Sirius har inte förlorat 10 av sina senaste 11 matcher
  • Sirius har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
  • I 3 av de senaste 4 matcherna Mjällby har spelat mot Sirius har båda lagen gjort mål
  • Mjällby har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Sirius i rad
  • I 3 av de senaste 4 av Mjällbys matcher mot Sirius var antalet mål under 3.5
  • Mjällby har inte vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Sirius

Form: Mjällby mot Sirius

Mjällby fortsätter att plocka poäng.

Mjällby hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. I sina tre senaste matcher vann Mjällby först mot Elfsborg med 2-0 innan segertåget fortsatte mot Djurgården som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Hammarby med 2-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Sirius fortsätter att plocka poäng.

Sirius hoppas att den goda formen håller i sig. Sirius kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sju poäng på tre matcher. De är obesegrade denna säsong med två vinster och ett oavgjort resultat.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Mjällby är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.82.

Mjällby vs Sirius Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Sirius och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-2. Mjällby går in i matchen mot Sirius med 1-1-2 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Efter en titt på Allsvenskan-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer ett poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 4 för hemmalaget, kommer Mjällby att ha en möjlighet att komma ikapp Sirius eller till och med komma över besökarna i ligan. Sirius, som nu ligger på fyra med sju poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen kommande onsdag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Mamudu Moro har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Mjällby kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Sirius. Gästerna hoppas att Christian Kouakou fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 4 mål på de senaste sex matcherna.