Degerfors vs Sirius bästa odds och match tips

Kommer vi att få se en jämn match? – En sak är säker. Det kommer att bli en rolig match att titta på. Både Degerfors och Sirius njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen och båda kan pressa på för en ännu starkare position när de möter på Stora Valla klockan 15:00 18 September. Degerfors är placerad på plats nummer 13 i Allsvenskan med 18 poäng efter 18 omgångar. Sirius ligger på plats nummer 9 i tabellen med 23 poäng efter 18 matcher. Bådå lagen kommer att vara mycket motiverade för att befästa sin position i toppen av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Degerfors VS. Sirius.

  • Degerfors har förlorat de senaste 3 matcherna i rad;
  • Degerfors har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher;
  • Degerfors släppte in i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Degerfors senaste 4 av 6 matcher.
  • Sirius är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Sirius vann inte de senaste 7 matcherna i rad i bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 6 av 8 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 5 matcher i rad.

Form: Degerfors mot Sirius

Degerfors har problem att hitta bra resultat.

Degerfors tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Degerfors förlorade de 3-0 till Malmö FF de och följt med 2-0 förlust mot Mjällby och slutligen, i den senaste matchen blev det 4-1 förlust mot Kalmar FF.

Sirius letar efter mer.

Resultaten har varit precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för Sirius slutade de 1-1 mot Örebro och sen blev det 1-0 vinst mot Djurgården. Den senaste matchen var 1-0 vinst mot Östersund.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att man skulle spela på ett oavgjort resultat. Resultatet 1:1 verkar också vara ett intressant val att spela på med 6.33.

Degerfors VS. Sirius Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Degerfors mot Sirius var ett Allsvenskan möte så sent som 24 Juli 2021 och vi såg Degerfors i en 2-0 seger. Degerfors har vunnit 0% procent, medan Sirius har vunnit 100% procent av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-1.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 5 poäng. Även om Degerfors inte kommer att ha en möjlighet att komma över Sirius någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sirius, som nu ligger på 9 med 23 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Christian Kouakou när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Degerfors är Victor Edvardsen spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.